Στην απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών είναι να προχωρήσει ακόμη και εντός της ημέρας ο Ολυμπιακός, όπως μετέδωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ήδη, είναι σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων με τη Σαν Λορέντσο για την αγορά του 26χρονου Αργεντίνου Γκαστόν Ερνάντες αντί 4 εκ. δολαρίων και ποσοστού μεταπώλησης 20-25%, με τον παίκτη να αναμένεται να υπογράψει πενταετές συμβόλαιο. Λέγεται στο Μπουένος Άιρες ότι το μόνο σημείο προς διαπραγμάτευση ακόμη είναι το ποσό της προκαταβολής και το πότε θα δοθούν οι υπόλοιπες δόσεις.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο Ο ΄Πόρτο ο Πέδρο Άλβες με την προοπτική ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού να επιστρέψει άμεσα φέρνοντας μαζί του τον Νταβίντ Κάρμο, τον 24χρονο αριστεροπόδαρο σέντερ μπακ της Πόρτο, με τη φόρμουλα του δανεισμού ως το καλοκαίρι και με οψιόν αγοράς 15 (η, 18) εκ. Ευρώ. Ο Άλβες πιέζει την Πόρτο, με σύμμαχο τον παίκτη και τον μάνατζερ του, να υλοποιήσει σήμερα κιόλας την υπάρχουσα συμφωνία και όχι να περιμένει έως τις 31 του μήνα για να πάρει η ίδια στόπερ.

Τέλος, μέσα στα αμέσως προσεχή 24ωρα θα ξεκαθαρίσει και η μεταγραφή ενός τρίτου στόπερ, του 20χρου Άγγλου Αμπέι, που ήρθε στην Αθήνα, μίλησε με τον Ολυμπιακό, αναχώρησε χθες και μέσα στην εβδομάδα αναμένεται λογικά να υπογράψει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x