Απειλές κατά των δικαστών του τριμελούς συμβουλίου πλημμελειοδικών Βόλου που θα εξετάσουν τη χορήγηση ή μη άδειας στον αρχιεκτελεστή της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα εκτοξεύει ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα.

Με ανάρτησή του στο Facebook ηγετικό στέλεχος του Ρουβίκωνα υποστηρίζει ότι οι τρεις συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη, τη ζωή τη δικιά μας και τη ζωή τη δικιά τους.

«Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν, όλα θα κοκκινίσουν» αναφέρει απειλώντας ανοιχτά.

Σημειώνεται ότι μετά την απόρριψη του αιτήματός του να πάρει άδεια από τις φυλακές ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει ξεκινήσει απεργία πείνας.

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Αυτήν την Πέμπτη το τριμελές συμβούλιο πλημμελειοδικών Βόλου θα αποφασίσει εάν θα έχουμε τον πρώτο νεκρό απεργό πείνας στην Ελλάδα. Η υγεία του Δημήτρη Κουφοντίνα είναι ήδη πολύ επιβαρυμένη και είναι ζήτημα αν θα αντέξει τις επόμενες μέρες. Οι τρείς συγκεκριμένοι δικαστές του Βόλου θα πάρουν μια απόφαση που θα επηρεάσει άμεσα την ζωή του Δημήτρη την ζωή την δικιά μας και την ζωή την δικιά τους. Ελπίζω να μην κόψουν αυτό το κόκκινο νήμα. Γιατί αν το κάνουν όλα θα κοκκινίσουν».

Πηγή: Skai.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κλειστά τα σχολεία τη Δευτέρα σε Φλώρινα, Αμύνταιο και Πρέσπες λόγω της κακοκαιρίας

Πάνω από 500 νεκροί στις διαδηλώσεις στο Ιράν

Συνελήφθη δημοτικός υπάλληλος στο Ηράκλειο για «φακελάκι» 6.000 ευρώ για πλαστό έγγραφο

Πώς εξηγούν το καιρικό φαινόμενο που «σάρωσε» την Αλεξανδρούπολη με μέγιστη ταχύτητα ανέμου 154 χλμ/ώρα

Χειροπέδες σε 3 νεαρούς που έτρεχαν με μοτοσυκλέτες και έκαναν σούζες στη λεωφόρο Αθηνών - Ο ένας δεν είχε δίπλωμα

Συναγερμός στο αεροδρόμιο του Όσλο μετά από εμφάνιση drone - Έκλεισε ένας διάδρομος

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Ραγδαία πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις

Κορυδαλλός: Κατασχέθηκαν 6 ηχεία υψηλής ισχύος – Συνελήφθη 40χρονος για διατάραξη κοινής ησυχίας

Κλειστά τα σχολεία σε Φλώρινα και Πρέσπες τη Δευτέρα

Συνελήφθησαν 3 γυναίκες στο «Ελ. Βενιζέλος» - Είχαν στις βαλίτσες τους 72 κιλά κάνναβης