Ο κορυφαίος τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς, θα είναι ο παρουσιαστής του πιο επιτυχημένου μουσικού talent show παγκοσμίως, του “The X Factor”, που θα προβληθεί προσεχώς στον ΣΚΑΪ όπως ανακοινώθηκε και επίσημα από το κανάλι του Φαλήρου. Ο κορυφαίος Έλληνας star θα παρουσιάσει το μεγαλύτερο μουσικό show που έχει αναδείξει σπουδαία ταλέντα σε όλο τον κόσμο κι έρχεται με πλήρως ανανεωμένο concept και πολλές εκπλήξεις σε μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Φουλ δράση σήμερα
Στα δικά μας, οι σημαντικές αναμετρήσεις συνεχίζονται και στα υπόλοιπα σπορ. Στις 18.30 ο μπασκετικός Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στο Σ.Ε.Φ. στην αυλαία της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με ραδιοφωνική μετάδοση από τον ΣΠΟΡFM94,6 σε περιγραφή Νίκου Ζέρβα και τηλεοπτικά από τον OTE Sport 4 HD.

Μισή ώρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 18.00 στην Κυψέλη, τα κορίτσια του Παναθηναϊκού φιλοξενούν αυτά της ΑΕΚ στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής της Α1 Βόλεϊ Γυναικών με τηλεοπτική κάλυψη από το Novasports 2 και ραδιοφωνικά από τον ΣΠΟΡFM94,6 με τον Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου.

Και ποδόσφαιρο έχουμε σήμερα με δύο πολύ δυνατά ματς που ολοκληρώνουν την 18η αγωνιστική της Football League και ένα για την Superleague. Η αρχή γίνεται στις 15.00 στο Δημοτικό Στάδιο «Γρ.Λαμπάρακης», όπου η Καλλιθέα αντιμετωπίζει την Κέρκυρα (OTE Sport 3 HD), ενώ στις 18.00 η πρωτοπόρος ΑΕΛ δοκιμάζεται στην δύσκολη έδρα της Λαμίας (OTE Sport 3 HD). Τέλος, στις 19.30 το Novasports 1 μας μεταφέρει στη Νέα Σμύρνη και στο γήπεδο του Πανιωνίου που κοντράρεται με τον ανεβασμένο Παναιτωλικό για τον τελευταίο αγώνα της 21ης ημέρας της Superleague. Ο ΣΠΟΡFM 94,6 θα βρίσκεται και στα τρία γήπεδα και θα μεταδώσει τα παιχνίδια.

Δείτε εδώ το υπόλοιπο αθλητικό τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Ο Σπύρος Καπράλος στην εκπομπή "Η Δίκη στον ΣΚΑΪ"
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος είναι καλεσμένος της αποψινής "Δίκης στον Σκάι" και θα ανοίξει τα χαρτιά του μιλώντας για όλους και για όλα. Ακόμη, όλο το παρασκήνιο του ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. Απόψε ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα στον ΣΚΑΪ.

«JOY» με τη Ράνια Θρασκιά
Νέα ώρα, νέα πρόσωπα και πολλές νέες συνεργασίες έρχονται στο ανανεωμένο «JOY» με τη Θρασκιά να αναλαμβάνει το ρόλο της οικοδέσποινας. Από την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου και κάθε Σαββατοκύριακο στις 16.30 στον ΑΝΤ1.

Σε νέες περιπέτειες το «World Party»
Επιστρέφει την Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου, στις 22:00 για 3η συνεχόμενη χρονιά το «World Party» με συναρπαστικά ταξίδια, έντονες συγκινήσεις, ριψοκίνδυνες εμπειρίες, μοναδικές στιγμές και αμέτρητες προκλήσεις. Έτσι, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης κάνουν πρεμιέρα και ξεκινούν τις φετινές τους περιπέτειες από την εξωτική Κόστα Ρίκα!

Επιστρέφει το «Your Face Sounds Familiar»
Για τρίτη σεζόν επιστρέφει προσεχώς τις Κυριακές στον ΑΝΤ1 το αγαπημένο talent show «Your Face Sounds Familiar», με οικοδέσποινα την Μαρία Μπεκατώρου αλλά με μία πλήρως ανανεωμένη κριτική επιτροπή που θα αποτελείται από τον καταξιωμένο στο χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης Σταμάτη Φασουλή, έναν από τους πλέον αναγνωρισμένους ηθοποιούς στην Ελλάδα τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον μοναδικό Νίκο Μουτσινά και την ταλαντούχα και λαμπερή ηθοποιό Κατερίνα Παπουτσάκη.

Επιμέλεια: Τασία Μπαλικούρα, Κωνσταντίνα Πανούτσου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube