Πάνω σε αυτήν τη βάση ο φουνταριστός, Άκης Σταυρόπουλος, δεν έδωσε το «παρών» στην προπόνηση της ομάδας, από τη στιγμή που ο πρόεδρος του Νηρέα, Χρήστος Μπετχαβάς του είχε υποσχεθεί ότι θα πληρώσει (τα περσινά) μέχρι την περασμένη Παρασκευή. Αυτό δε συνέβη, όπως και τόσες πολλές υποσχέσεις από τον περασμένο Ιανουάριο.

Πέρα από τον Σταυρόπουλο, που δεν υπέγραψε την ανανέωση που του προτάθηκε αν δεν έπαιρνε τα περσινά χρήματα, ο Γιώργος Κατσιγιάννης δεν έχει βάλει την… τζίφρα του σε συμβόλαιο με τον Νηρέα.

Αντίθετα όσοι ανανέωσαν (Μπατάκης, Χαριτάκης, Χρήστος Φλώρος, Αναστασιάδης) ή μετακόμισαν φέτος στο σύλλογο (Ανδρέας Φλώρος, Θόδωρος Καστανάκης και Πάνος Χρονόπουλος) έχουν πάρει (σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν) τις εγγυήσεις από τους αρμοδίους για μια ομαλή διαδικασία πληρωμών.

Σε ό, τι αφορά αυτούς που ανανέωσαν, ενώ είναι απλήρωτοι για αρκετούς (περσινούς) μήνες, υπέγραψαν νέο συμβόλαιο διότι τους προτάθηκε συνεργασία με αυξημένες αποδοχές για να ισοσκελιστούν και τα παλιά αλλά κι ότι θα δουν το χρώμα του χρήματος μέχρι τις 25 Σεπτεμβρίου.

Πηγή: Waterpololive.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube