Ο Τάκης Ζήβας, ο μοναδικός άνθρωπος που προπόνησε τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε επίπεδο αντρών πριν κάνει το άλμα για το ΝΒΑ, μίλησε χθες σε διαδικτυακή εκπομπή των σπουδαστών του Κέντρου Αθλητικού Ρεπορτάζ τόσο για τον ίδιο τον Γιάννη αλλά και για τον αδελφό του Θανάση.

Ο προπονητής του Φιλαθλητικού αναφέρθηκε επίσης και στη δουλειά που γίνεται στην ομάδα με τα νέα παιδιά, αλλά και στη φετινή πορεία της ομάδας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάκη Ζήβα:

Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Ο Γιάννης δεν έμεινε μόνο στο ταλέντο και τα σωματικά προσόντα. Είχε πολύ μεγάλη θέληση για να πετύχει και αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο. Περιμένουμε ακόμα περισσότερα πράγματα στο μέλλον. Είδαμε πόσο βελτιώθηκε στη δεύτερη σεζόν του στο ΝΒΑ, κάθε χρόνο θα είναι και καλύτερος».

Για τον Θανάση Αντετοκούνμπο: «Ο Θανάσης είχε την ατυχία να αρχίσει το μπάσκετ σε μεγαλύτερη ηλικία. Είναι δύο χρόνια μεγαλύτερος από τον αδερφό του και το σκεπτικό ήταν αν θα προλάβει να παίξει επαγγελματικό μπάσκετ. Έκανε μεγάλη προσπάθεια και νομίζω ότι για τον Φιλαθλητικό ήταν μεγαλύτερη επιτυχία η επιλογή του Θανάση στο draft παρά του Γιάννη. Ελπίζουμε του χρόνου να είναι και αυτός στο ΝΒΑ.

Για την γενικότερη φιλοσοφία αλλά και τη φετινή πορεία του Φιλαθλητικού: «Στόχος μας είναι να προσπαθούμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά με ταλέντο και διάθεση ώστε να τους βοηθήσουμε στο ξεκίνημα της καριέρας τους. Φέτος, μετά τη φυγή πολλών παικτών τα τελευταία χρόνια, στόχος της ομάδας ήταν η παραμονή στη Β’ Εθνική και είμαστε χαρούμενοι που τον έχουμε πετύχει».

«Ευχαριστούμε που μας θυμάστε». Με αυτά τα λόγια έκλεισε τη συνέντευξη ο Τάκης Ζήβας και παράλληλα εξέφρασε την επιθυμία να πέφτουν τα φώτα πιο συχνά στις μικρότερες κατηγορίες για να παίρνουν δύναμη όλοι όσοι υπηρετούν πιστά το άθλημα τόσα χρόνια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Απίθανος Βεζένκοφ στα μπουζούκια: «Κόουτς, ερχόμουν κρυφά όλη τη χρονιά, τώρα μπορώ να ανέβω στη σκηνή»

Σύζυγος Ναν για το επεισόδιο με τον Τζόουνς: «Κανείς δεν θέλει να ξεκινήσει καβγά με τον άντρα μου»

Πρωταθλητές και στη διασκέδαση: Το ξέφρενο γλέντι του Ολυμπιακού στα μπουζούκια - Πλάνα του bwinΣΠΟΡ FM

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μπασκετικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

«Τα πρώτα μου μπουζούκια»: Έτοιμος για μια ξέφρενη νύχτα ο Φουρνιέ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μπόνγκα - Η ανάλυση Ζέρβα για κάθε παίκτη και το ρόστερ της νέας σεζόν!

Ομιλία Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Είστε οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη - Γράψατε ιστορία και συνεχίζουμε»

«Οι φίλαθλοί μας θα είναι περήφανοι - Ευχαριστώ για τη στήριξη, ξέρω ότι είμαι δύσκολος»: Η ομιλία Αταμάν στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Κάταγμα στα πλευρά για Ναν

Οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέμειναν στο Telekom Center και υποδέχθηκαν την αποστολή!