Η κανονική διάρκεια των κορυφαίων πρωταθλημάτων πινγκ πονγκ ανδρών και γυναικών μπαίνει σε κρίσιμο στάδιο γιατί υπάρχει η ολοκλήρωση του πρώτου κι η έναρξη του δεύτερου γύρου.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ματς κορυφής και κυρίως εκείνα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στην Α1 ανδρών και της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στην Α1 γυναικών.

Στα συνολικά επτά ωράρια θα καταγραφούν κι άλλες δυνατές αναμετρήσεις και η ΕΦΟΕΠΑ θα δώσει την ευκαιρία στους φίλους του αθλήματος σε όλη της χώρα να παρακολουθήσουν τα αγωνιστικά δρώμενα στο ΣΕΦ.

Στην Α1 σε άνδρες και γυναίκες θα διεξαχθούν η έβδομη, η όγδοη κι η ένατη αγωνιστική.

Στις 10:00 του Σαββάτου αναμετρώνται ο Ίφιτος Πατρών κι ο ΑΟ Ταταύλα, οι οποίοι έχουν το απόλυτο των επιτυχιών ύστερα από έξι ματς. Οι υπόλοιποι αγώνες της συγκεκριμένης κατηγορίας στο φινάλε του πρώτου γύρου θ’ αρχίσουν κανονικά στις 12:00.

Οι μεγάλοι αγώνες του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό στο κλείσιμο του πρώτου μισού σε άνδρες και γυναίκες αντίστοιχα θα γίνουν στις 18:00 του Σαββάτου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΟΑΚΑ: Νέα περίφραξη 7,5 χιλιομέτρων και αναβαθμισμένο σύστημα ασφάλειας

Τετραήμερο δράσεων στο Αμοργιανό Φεστιβάλ 2026 «Vikelas Sports & Aegean Blue Classic Car IDORO»

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026