Οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Κάρλος Κορτές (Ισπανία) και Γιόσιπ Ραντοΐκοβιτς (Κροατία) ορίστηκαν διαιτητές στην αναμέτρηση Μπάγερν-Παναθηναϊκός που θα γίνει την Παρασκευή στο Μόναχο για την 10η αγωνιστική της Euroleague.

Ο πρώτος έχει «σφυρίξει» φέτος σε κάθε αγωνιστική της διοργάνωσης, ενώ πέρσι ήταν στην ήττα του Παναθηναϊκού από την Ρεάλ στο ΟΑΚΑ για τα playoffs (82-89). Επίσης βρέθηκε στην ήττα από την Φενέρμπαχτσε (69-81), αλλά και στις δύο νίκες επί της ΤΣΣΚΑ (96-84, 77-78).

Ο δεύτερος ήταν διαιτητής πέρσι στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Νταρουσάφακα στην Κωνσταντινούπολη (67-91), ενώ ο τρίτος δεν έχει βρεθεί ποτέ στον δρόμο των «πράσινων».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μήτογλου: «Δεν ήμασταν στο επίπεδο που θέλουμε»

Τα highlights από τη δύσκολη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπασκόνια

Ομπράντοβιτς για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Με πήραν τηλέφωνο από το εξωτερικό - Πώς να σχολιάσω μια τέτοια κατάσταση;»

Φρανσίσκο: «Ακόμα ψάχνουμε να βρούμε τη χημεία μας, χαρούμενος για τον Ναν»

«Ο Παναθηναϊκός δεν είχε την σκληράδα και τη συγκέντρωση που μας έχει δείξει»: Το σχόλιο Πετρίδη από το Telekom Center

Περάσοβιτς: «Μείναμε μέχρι τέλους στο ματς, ξέρει πως να νικά ο Παναθηναϊκός»

Η Παρτίζαν έδειξε χαρακτήρα στην παράταση και έβαψε ασπρόμαυρη την ντερμπάρα του Βελιγραδίου!

Χέιζ-Ντέιβις: «Γνωρίζουμε πως δεν παίξαμε σύμφωνα με τα στάνταρ μας, να αγωνιζόμαστε περισσότερο ως ομάδα»

Λεσόρ: «Πρέπει να κερδίζουμε και στα άσχημα ματς»

Κατηφόρα δίχως τέλος για την Αρμάνι, έχασε και από την Μπαρτσελόνα και έφτασε τις πέντε συνεχόμενες ήττες!