Μπορεί Σλόβαν Μπρατισλάβας και ΠΑΟΚ να μην άφησαν να γίνει το 3/3 από τον Μανώλη Μουσουράκη, ωστόσο σήμερα αφήνουμε για λίγο το ποδόσφαιρο και επιστρέφουμε στην αγαπημένη μας Ευρωλίγκα, για την δεύτερη μέρα της 12ης αγωνιστικής της. Τα αμέτρητα ειδικά της μας δίνουν τρομερές ευκαιρίες να πολλαπλασιάσουμε τα χρήματά μας, αφού με λίγο… ψάξουμε βρίσκουμε αρκετά δωράκια σε τίμιες αποδόσεις.

Μονακό-Βιλερμπάν: Όμορφο και ιδιαίτερο γαλλικό ντέρμπι, το παρθενικό ανάμεσα στις δύο ομάδες στην Ευρωλίγκα. Αθλητικά κορμιά και γρήγορο μπάσκετ, με πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους και βραδιές που «ξελασπώνονται» από τα 6,75. Βαρόμετρο φυσικά για τους φιλοξενούμενους δεν είναι άλλος από τον Έλι Οκόμπο.

Σε ένα ματς κομμένο και ραμμένο στα μέτρα με έναν γνωστό αντίπαλο, ο Γάλλος αναμένεται να πάρει πληθώρα των επιθετικών προσπαθειών, ενώ αγαπά να τα βάζει με τις αντίπαλες άμυνες κάτω από το καλάθι με τις… μπούκες του. Επιλέγουμε τις over 2.5 εκτελεσμένες βολές του Έλι Οκόμπο στο 1.80 και ελπίζουμε να μας βγάλει ασπροπρόσωπους ως συνήθως.

Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός: Ένα παιχνίδι που έχει ξεκάθαρο φαβορί τους Ιταλούς και την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να ψάχνει την έκπληξη, με βασικό στόχο να ξεπεράσει την ήττα στο ΣΕΦ από τον Παναθηναϊκό αλλά και να πάρει την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Ευρωλίγκα. Η αποστολή του μόνο εύκολη δεν είναι, όμως οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν να βγουν κάποια… μπροστά και να ηγηθούν αυτής της προσπάθειας με τις προσωπικές τους ικανότητες.

Ένας από αυτούς είναι και ο Τάιλερ Ντόρσει ο οποίος στα καλά του, μοιάζει ασταμάτητος. Ο Ελληνοαμερικανός γκαρντ θα πάρει ως συνήθως μπόλικα σουτ από την περιφέρεια και αν του μπουν, όπως με την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, δεν πρόκειται να σταματήσει. Επιλέγουμε λοιπόν τα over 4.5 εκτελεσμένα τρίποντα του Ντόρσει σε απόδοση 1,70 και περιμένουμε να ικανοποιήσει τις προσδοκίες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube