Στοίχημα

Οι προτάσεις της ημέρας: Πίστη στις ελληνικές ομάδες έστω και με κάλυψη, «δωράκι» στο Καζακστάν

Οι στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr από το Europa Conference League και τη EuroLeague.

Γεμάτο το στοιχηματικό κουπόνι της Πέμπτης (25/11) με παιχνίδια για όλα τα γούστα. Η στήλη θα επιλέξει δύο αναμετρήσεις από το Europa Conferene League και μία από τη EuroLeague, δείχνοντας πίστη στις ελληνικές ομάδες... έστω και με κάλυψη, ενώ οι «κεραίες» της θα φτάσουν μέχρι και στο Καζακστάν.


Καϊράτ Αλμάτι-Βασιλεία (17:30, 5η αγων. στον 8ο όμιλο του ECL):

Βαθμολογικό κίνητρο μόνο για έναν και συγκεκριμένα για την πολύ πιο δυνατή Βασιλεία. Η ομάδα της Ελβετίας (8β.) έχει εξασφαλίσει ήδη τη 2η θέση και ούσα στο -2 από την πρωτοπόρο Καραμπάγκ, θέλει μόνο τη νίκη για να μείνει σε τροχιά απευθείας πρόκρισης στους «16» (κοντράρονται μεταξύ τους την τελευταία αγωνιστική, ο δεύτερος παίζει νοκ άουτ ματς με τους τρίτους από το Europa League). Θα πάει ξεκούραστη στον σημερινό αγώνα, καθώς αναβλήθηκε το ντέρμπι με τη Γιουνγκ Μπόις.

Από την άλλη, η ουραγός Καϊράτ (1β.) όχι μόνο έχει αποκλειστεί, αλλά το μυαλό της βρίσκεται αναπόφευκτα στον τελικό του Κυπέλλου Καζακστάν, όπου θα αντιμετωπίσει την προσεχή Κυριακή (28/11) τη Σαχτιόρ Καραγκαντί. Κάτι που θα οδηγήσει και τον τεχνικό της, Κουρμπάν Μπερντίεφ, σε ροτέισον απέναντι στη Βασιλεία. Εξάλλου, αμφότερες έχουν απουσίες και πιο σημαντικές είναι εκείνες των γηπεδούχων.

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι το «διπλό» σε αποδόσεις που κυμαίνονται άνω του 1.80: Είναι ανώτερη ως ομάδα η Βασιλεία, αποτελεί τη μοναδική με κίνητρο και αντιμετωπίζει μια Καϊράτ με απουσίες, ροτέισον και -το βασικό- με το μυαλό της στον τελικό της Κυριακής. Μια χαρά η τιμή του «διπλού».

Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ (19:45, 5η αγων. στον 6ο όμιλο του ECL):

Σε μπλεξίματα έχει περιέλθει ο ΠΑΟΚ μετά την εντός έδρας ήττα (1-2, 4/11) από την Κοπεγχάγη σε ό, τι αφορά ακόμα και τη 2η θέση του γκρουπ. Αυτή τη στιγμή είναι 3ος, όντας ισόβαθμος (7β.) με τη 2η Σλόβαν Μπρατισλάβας και στο -2 από την ομάδα της Δανίας. Ισόπαλες 1-1 είχαν έρθει οι δύο ομάδες στο παιχνίδι της Τούμπας.

Στα συν του «δικεφάλου του Βορρά» συγκαταλέγεται και το ότι η σημερινή αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της επιδημιολογικής κατάστασης που επικρατεί στη Σλοβακία (ακυρώθηκαν και τα 128 εισιτήρια που αρχικά είχαν επιτραπεί). Κακή επανεκκίνηση στο πρωτάθλημα, μετά τη διακοπή για τις εθνικές, για την ομάδα του Λουτσέσκου -που δηλώνει πιστός στον ΠΑΟΚ-, με τους Θεσσαλονικείς να ηττώνται 2-0 από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Σε πολύ καλή κατάσταση η Σλόβαν, η οποία τρέχει σερί δέκα νικών σ' όλες τις διοργανώσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτίει ποινή ο Μιχαηλίδης, ενώ θα απουσιάσουν οι τραυματίες Αουγκούστο, Βιεϊρίνια (ταξίδεψε με την αποστολή για ψυχολογικούς λόγους), καθώς και οι Ίνγκασον, Ροντρίγκο, Ολιβέιρα και Καγκάβα που δεν είναι δηλωμένοι στην ευρωπαϊκή λίστα. Χωρίς σημαντικά προβλήματα οι γηπεδούχοι. Ακολουθεί την προσεχή Κυριακή (28/11) το ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ.

Η πρόταση για το παιχνίδι είναι το Χ2 (διπλή ευκαιρία) + Over 1,5 Goal σε αποδόσεις που κυμαίνονται στο 1,75: Έχει μπλέξει η ομάδα του Λουτσέσκου, αλλά έχει την ποιότητα για να πάρει έστω και τη 2η θέση του ομίλου. Μπορεί ακόμα και το διπλό ο ΠΑΟΚ (σε αποδόσεις άνω του 2.30), ωστόσο θα πάμε πιο safe. Θα μεγαλώσουμε την απόδοση συνδυάζοντας τη μη ήττα των φιλοξενούμενων μαζί με το να σημειωθούν συνολικά πάνω από 1,5 τέρματα. Εξάλλου, σε περίπτωση πιθανής ισοβαθμίας κριτήριο αποτελεί και η διαφορά των γκολ.

Παναθηναϊκός-Ζενίτ (21:30, 12η αγωνιστική της EuroLeague):

Σε τρομερό μομέντουμ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ύστερα από τη σπουδαία νίκη (76-81, 22/11) επί του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ για τη Stoiximan Basket League. Ένα αποτέλεσμα που άπαντες στις τάξεις του θέλουν να αποτελέσει εφαλτήριο, προκειμένου να γυρίσουν την άσχημη κατάσταση στη EuroLeague. Το 0-2 της περασμένης «διαβολοβδομάδας», έχει ρίξει τους «πράσινους» στο αποκαρδιωτικό 2-9. Όμως, η αλήθεια είναι ότι στο τελευταίο τους ματς, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου (81-78) όχι μόνο έδειξαν σημαντικά σημάδια βελτίωσης, αλλά βρέθηκαν πολύ κοντά και στη νίκη.

Την ίδια στιγμή, η Ζενίτ… προελαύνει, επικρατώντας και επί της Αρμάνι (74-70), ανεβαίνοντας έτσι στο 8-3 και στην 4η θέση. Χωρίς τον Καββαδά το «τριφύλλι», με τον Έλληνα σέντερ να έχει ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής. Τελειώνει ο Φέρελ, ο οποίος δεν είχε βρει χρόνο.

Η πρόταση για το ματς είναι η νίκη του Παναθηναϊκού με χάντικαπ +4,5 υπέρ του, σε αποδόσεις κοντά στο 1.90: Σύμφωνοι, δεν είναι να ποντάρεις τα λεφτά σου στον φετινό Παναθηναϊκό. Ωστόσο, το «τριφύλλι» έχει τρομερή ψυχολογική ώθηση από το «διπλό» στο ΣΕΦ και κόντρα στην Μπάγερν έδειξε επιτέλους… ομάδα. Ακόμα και να ηττηθεί από την -πολύ καλή- Ζενίτ, το πιο πιθανό είναι αυτό να συμβεί οριακά. Μας καλύπτει το +4,5.

Συνοπτικά, οι προτάσεις:

Καϊράτ Αλμάτι-Βασιλεία: 2 1.80-1.85
Σλόβαν Μπρατισλάβας-ΠΑΟΚ: 2Χ + Over 1,5 Goal 1.75
Παναθηναϊκός-Ζενίτ: Παναθηναϊκός +4,5 1.85-1.90

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu