Επιστρέφει η φάση των ομίλων του Champions League, με τα πρώτα οκτώ ματς της 3ης αγωνιστικής να διεξάγονται απόψε και να φέρνουν μπόλικο υλικό για ποντάρισμα...

Ατλέτικο Μαδρίτης-Λίβερπουλ: Τα δύο «βαρύτερα» χαρτιά του 2ου ομίλου κοντράρονται στη Μαδρίτη, με την Ατλέτικο να ευελπιστεί σε επανάληψη του αποτελέσματος που είχε απέναντι στους “reds” το 2020 (1-0). Πάντως είναι σαφές πως τη δεδομένη χρονική στιγμή η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ πατάει καλύτερα, με τη μέτρια παράδοση του αγγλικού συλλόγου στην Ισπανία (6-5-10) από την άλλη να προβληματίζει. Δεν χαλιούνται και με τον βαθμό της ισοπαλίας οι φιλοξενούμενοι, αξιόλογο το 1Χ μεταξύ 1.65 και 1.75.

Ίντερ-Σέριφ Τιρασπόλ: Στον 4ο όμιλο, η Ίντερ ψάχνει εναγωνίως την πρώτη της νίκη στο εφετινό Champions League, υποδεχόμενη τους απίθανους Μολδαβούς. Μεγάλο πλήγμα η απώλεια του Αθανασιάδη για τους φιλοξενούμενους, που ίσως να κινδυνεύουν απόψε με την πρώτη τους ήττα μετά από ένα μυθικό 2/2 με Σαχτάρ και Ρεάλ. Προκρίνεται η επιλογή των γκολ και συγκεκριμένα του over 1,5 στο πρώτο μέρος, αναμένοντας τους πρωταθλητές Ιταλίας να μπουν δυνατά – ψάχνουν άλλωστε ξέσπασμα μετά την τριάρα από τη Λάτσιο. Γύρω στο εξαιρετικό 2.20 η απόδοση για το over 3,5.

Παρί Σεν Ζερμέν-Λειψία: Δίχως να έχει ούτε έναν βαθμό πηγαίνει στα δύο ματς με την Παρί η Λειψία, που έχει βρεθεί σε δυσχερή θέση μετά την εντός έδρας ήττα από την Κλαμπ Μπριζ. Οι δε Γάλλοι, δεν θα έχουν τον Νεϊμάρ και βασίζονται σε Μέσι-Εμπαπέ για τη νίκη που θα τους εδραιώσει στην κορυφή της βαθμολογίας του 1ου ομίλου. Σαφές φαβορί η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, θα το παλέψουν... κι ό,τι γίνει οι «κόκκινοι ταύροι». Επιλογή μας το combo G/G & over 2,5 σε αποδόσεις που κυμαίνονται μεταξύ 1.75 και 1.85.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube