Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της ημέρας: Και Euroleague και Europa League έχω λέγετε

Διαβάστε τις στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ.

Σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ «χτυπάει» σήμερα η στοιχηματική στήλη του sport-fm.gr, με σκοπό να καλύψει όλα τα μέτωπα και να σας στείλει στο ταμείο. Στο «στόχαστρό» μας μια αναμέτρηση της Euroleague και δύο του Europa League.

Ρεάλ Μαδρίτης-Φενέρμπαχτσε: Αμφότερες ολοκλήρωσαν τη διαβολοβδομάδα νικηφόρα, παίρνοντας εύκολες νίκες κόντρα σε Παναθηναϊκό (88-65) και Ούνιξ Καζάν (80-41) αντιστοίχως. Με τη διαφορά ότι η «βασίλισσα» έκανε το 2/2, ενώ οι Τούρκοι το ½. Είχε προηγηθεί η ήττα με 84-70 από την Άλμπα. Η αλήθεια είναι ότι η Φενέρ δεν πείθει. ΟΚ, καμία ομάδα δεν σκίζει αυτήν την περίοδο και αν το κάνει θα είναι ανησυχητικό. Το θέμα είναι ότι η ομάδα του Τζόρτζεβιτς ψάχνεται πολύ ακόμα και με εξαίρεση το εξαιρετικό παιχνίδι κόντρα στους Ρώσους έχει αρκετά προβληματική εικόνα και στηρίζεται πολύ στη μέρα των ποιοτικότερων παικτών της. Αντιθέτως, η ομάδα του Λάσο είναι πιο σταθερή και αναμενόμενα πιο δεμένη, έχοντας κρατήσει τον κορμό της. Με αυτά τα δεδομένα, ο άσος με -7,5 όριο, ο οποίος πληρώνει 1,90 είναι καλή επιλογή, ίσως να είναι και γενναιόδωρη η απόδοση. Ακόμα και κόντρα στην Εφές, η οποία βρίσκεται σε άλλη μοίρα από τη Φενέρ, η Ρεάλ πήρε τη νίκη με +13 (82-69).

Λάτσιο-Μαρσείγ: Προέρχονται από νίκες στο πρωτάθλημα, μόνο που ασφαλώς αυτή των Ρωμαίων κόντρα στην Ίντερ με 3-1 και μάλιστα με ανατροπή ήταν πολύ πιο σημαντική, από το 4-1 των Μασσαλών επί της Λοριάν. Καμία από τις δύο δεν έχει παρουσιαστεί σταθερή μέσα στη σεζόν, αλλά αυτό ισχύει κυρίως για τους Γάλλους. Η ομάδα του Σάρι έχει πιο πειστική εικόνα και ξέρει ότι με νίκη απόψε θα κάνει βήμα για την πρόκριση. Εκείνη του Σαμπάολι δυσκολεύεται να καμουφλάρει μέχρι στιγμές τις ανορθογραφίες στην άμυνά της. Θα επιλέξουμε, λοιπόν, τον άσο, τον οποίο μόνο του τον βρίσκουμε στο 1,80 και θα κουμπώσουμε το Over, τα οποία συνδυαστικά πληρώνουν 2.65 με 2.80.

Λουντογκόρετς-Μπράγκα: Θεωρητικά είναι δύο ομάδες, οι οποίες δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Στην παρούσα φάση, ωστόσο, η πλάστιγγα γέρνει αισθητά υπέρ των Πορτογάλων και ας μην φαίνεται από τις αποδόσεις. Η Λουντογκόρετς πρόσφατα άλλαξε προπονητή με τον Στάνισλαβ Γκέντσεφ να διαδέχεται τον Βάλντας Νταμπράουσκας. Αυτή η εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα να ψάχνεται αυτήν την περίοδο και ενώ δεν έχει μπει καλά στους ομίλους. «Καίγεται» για βαθμούς, καθώς η συγκομιδή της είναι φτωχή, αφού έχει μόνο τον έναν βαθμό από το 1-1 με τη Μίντιλαντ στην πρεμιέρα. Η Μπράγκα πατάει καλύτερα και ξέρει ότι με νίκη απόψε στη «Λουντογκόρετς Αρένα», όπου πέρασε ο Ερυθρός Αστέρας την περασμένη αγωνιστική, θα κάνει βήμα τουλάχιστον για τη δεύτερη θέση. Το διπλό πληρώνει 2,00-2,10.

Οι εκτιμήσεις
Ρεάλ Μαδρίτης-Φενέρμπαχτσε 1(-7,5) 1,90
Λάτσιο-Μαρσείγ 1+Over 2.65-2.80
Λουντογκόρετς-Μπράγκα 2 (2,00-2,10)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu