Εμβόλιμη αγωνιστική (3η) στην Super League με μεγάλο ντέρμπι. Ο Άρης υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», σε ένα ματς αποδείξεων που το αποτέλεσμα μπορεί να παίξει μεγάλο ρόλο στη συνέχεια των δύο ομάδων στο πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα, υπάρχουν αρκετές ακόμη ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης (18:15): Δύο ομάδες που αγνοούν τη νίκη μετά το πέρας των δύο πρώτων αγωνιστικών κοντράρονται στην Κρήτη. Εμφανώς με ανεβασμένη την ψυχολογία ο ΟΦΗ μετά το 3-3 με την ΑΕΚ και τον τρόπο που ήρθε, ενώ νωρίτερα είχε πάρει τον βαθμό και στο «Βικελίδης» (0-0). Την ίδια ώρα, ο Αστέρας μετράει μία ισοπαλία και μία ήττα, η οποία ήρθε στο πρόσφατο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τρίπολη (0-1). Οι Αρκάδες είχαν πολύ καλό πρόσωπο, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι.

Πρόκειται για δύο ομάδες που μπορούν να βρουν γκολ, αλλά και να μας δώσουν ένα καλό παιχνίδι. Ο Αστέρας Τρίπολης πρέπει να αρχίσει να παίρνει αποτελέσματα και βλέπω να μην χάνει στην Κρήτη. Το «Χ2 & over 1,5 goal (2.25)» είναι μια καλή επιλογή και μπορεί να επιβεβαιωθεί.

Oλυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης (18:15): Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και δεύτερη σερί μετά από αυτή με την Αντβέρπ για τον Ολυμπιακό. Μπορεί να μην πείθει, ωστόσο βρίσκει τον τρόπο να παίρνει τα αποτελέσματα πάνω στα οποία θέλει να χτίσει. Πρώτης τάξεως ευκαιρία το παιχνίδι και με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος προέρχεται από δύο σερί ήττες και με αρνητικό συντελεστή τερμάτων 1-7.

Ο Ολυμπιακός θα το πάρει το ματς, είτε εύκολα είτε δύσκολα. Ο άσος, το over 2,5 goals είναι σε μικρές αποδόσεις, οπότε μπορούμε να ρισκάρουμε με το goal/goal (2.05), αφού οι Πειραιώτες δέχονται φάσεις αλλά και γκολ τελευταία.

Την ίδια ώρα, το να σκοράρει ο Τικίνιο (1,75) είναι επίσης σε καλή απόδοση και αξίζει.

Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ (18:15): Από μεγάλες νίκες προέρχονται οι δύο ομάδες. Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 2-1 του Ατρόμητου με ανατροπή, φτάνοντας τους τέσσερις βαθμούς και δείχνοντας πως θα αποτελέσουν σκληρό καρύδι για κάθε αντίπαλο. Μεγάλη νίκη και για τον ΠΑΟΚ με 1-0 στην Τρίπολη, φτάνοντας τους τρεις βαθμούς αλλά χωρίς να πείσει ιδιαίτερα.

Τα ματς στο Αγρίνιο είναι συνήθως δύσκολα για μικρούς ή μεγάλους, κάτι που πιθανότατα θα είναι και σήμερα. Το Χ ημίχρονο (2.18) αξίζει το ρίσκο, αφού ο ΠΑΟΚ δεν αναμένεται να πάρει πολλά ρίσκα αλλά και θα προσπαθήσει να μη δεχτεί φάσεις, ενώ και ο Παναιτωλικός πρέπει να κοιτάξει όσο μπορεί τα μετόπισθεν.

Άρης-Παναθηναϊκός (20:30): Ντέρμπι αποδείξεων στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο Άρης έχει κάνει κάκιστο ξεκίνημα με μία ισοπαλία και μία ήττα, όντας στο -5 (σσ. είχε ξεκινήσει το πρωτάθλημα στο -6) και ψάχνει όπως και δήποτε νίκες για να αρχίσει να… ρεφάρει και να σβήνει την τιμωρία του. Τα περιθώρια στενεύουν κάθε αγωνιστική που περνάει, ο Άρης θα ψάξει με κάθε τρόπο το τρίποντό του.

Απέναντί του έχει τον Παναθηναϊκό που έχει παρουσιάσει δύο διαφορετικά πρόσωπα. Καλός στο πρώτο ματς της σεζόν, παραγωγικός και 4-0 επί του Απόλλωνα. Κακός στο δεύτερο παιχνίδι του πρωταθλήματος, δεν έφτιαξε φάσεις και δεν έπιασε καλή απόδοση, χάνοντας από τον ΠΑΣ. Κομβικό το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής, ο Παναθηναϊκός αν δεν χάσει ή κερδίσει, τότε παίρνει από νωρίς… αέρα Ευρώπης αφού θα έχει αφήσει πολύ πίσω του τον Άρη.

Σκληρό ματς αναμένεται, ωστόσο οι δύο ομάδες έχουν μεγάλη ποιότητα και μπορούν να βρουν γκολ. Ο Άρης θα παίξει πιο ανοιχτά, προφανώς, κυνηγώντας το τρίποντο, ο Παναθηναϊκός σίγουρα θα βρει χώρους και μπορεί να το εκμεταλλευτεί με παίκτες όπως οι Βιτάλ, Αϊτόρ, Παλάσιος. Το Goal/goal (1.80) είναι μια καλή επιλογή.

Αν κοιτάξουμε στα ειδικά, παρουσιάζει ενδιαφέρον η επιλογή «Κόκκινη κάρτα ή καταλογισμός πέναλτι (1.72)». Θα έχει νεύρα, σκληράδα και μονομαχίες, οπότε φαντάζει πιθανό να έχουμε κάτι από τα δύο ή και τα δύο!

ΑΕΚ-Λαμία (20:30): Να δείξει αντίδραση μετά το 3-3 με τον ΟΦΗ, αλλά και να καταφέρει να αφήσει πίσω της τα παράπονα από τη διαιτησία, θέλει η ΑΕΚ. Η Ένωση έχει τρομερή ποιότητα μεσοεπιθετικά, αλλά και θέματα στην άμυνά της. Ωστόσο, το πρώτο υπερκαλύπτει το δεύτερο!

Από τη μεριά της, η Λαμία έβγαλε καλό πρόσωπο στο τελευταίο 20λεπτο του αγώνα με τον Ολυμπιακό, βρήκε γκολ και άγγιξε την ισοφάριση. Πολύ θετικό το δείγμα της ομάδας του Μιχάλη Γρηγορίου, που έχει ταχύτητα μπροστά για να βρει στην κόντρα, κυρίως, τις φάσεις και τα γκολ. Έτσι θα αντιμετωπίσει και το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αφού αν ανοιχτεί τα πράγματα θα είναι δύσκολα.

Η συνδυαστική επιλογή του «1 & over 1,5 goals» είναι σε απόδοση 1,52 και φαντάζει ως «σιγουράκι», ενώ στα ειδικά στοιχήματα μπορούμε να επιλέξουμε να μπει το πρώτο γκολ του αγώνα στο διάστημα «10:00-19:59 (5,10)».

Συνοπτικά οι επιλογές:

ΟΦΗ-Αστέρας Τρίπολης: Χ2 & over 1,5 goal (2.25)
Oλυμπιακός-Απόλλων Σμύρνης: goal/goal (2.05)
Παναιτωλικός-ΠΑΟΚ: Χ ημίχρονο (2.18)
Άρης-Παναθηναϊκός: Goal/goal (1.80)
ΑΕΚ-Λαμία: 1 & over 1,5 goals (1,52)

Ειδικά στοιχήματα:
Ολυμπιακός-Απόλλων: Να σκοράρει ο Τικίνιο (1,75)
Άρης-Παναθηναϊκός: Κόκκινη κάρτα ή καταλογισμός πέναλτι (1.75)
ΑΕΚ-Λαμία: πρώτο γκολ του αγώνα στο διάστημα «10:00-19:59» (5,10)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube