Στοίχημα

Οι στοιχηματικές προτάσεις της μέρας: Ώρα αντίδρασης για Λιλ, προκρίνεται… συντηρητικά η Λέστερ

Διαβάστε τις στοιχηματικές προτάσεις του sport-fm.gr από Ligue 1 και Carabao Cup.

Παίρνοντας σκυτάλη από το εξαιρετικό 2/2 -συνολικής απόδοσης που κυμαινόταν στο 4.20- του Λουκά Χατζή, η στήλη συνεχίζει την Τετάρτη (22/9) με δύο στοιχηματικές επιλογές, από Ligue 1 και Carabao Cup.

Λιλ-Ρεμς (20:00, 6η αγωνιστική Ligue 1): Απογοητευτικά έχει εκκινήσει στη φετινή Ligue 1 η Πρωταθλήτρια Λιλ, η οποία έχει μόλις μία νίκη σε πέντε αγωνιστικές (15η με 5β.), ενώ προέρχεται από δύο σερί ήττες. Τελευταία στην έδρα της μισητής της, Λανς (1-0, 18/9, υπήρξε και διακοπή λόγω επεισοδίων). Είχε φάσεις, ουσιαστικά πλήρωσε την αστοχία της, δεχόμενη το γκολ στο 74'.

Από την άλλη, η Ρεμς συνεχίζει με μία ήττα στο πρωτάθλημα, ούσα στην 11η θέση με εφτά πόντους. Την περασμένη Κυριακή (19/9) έμεινε στο 0-0 υποδεχόμενη τη Λοριάν, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα καλό ημίχρονο η κάθε μία (η Ρεμς το πρώτο).

Στο αγωνιστικό κομμάτι, για τη Λιλ σημαντικές είναι οι απουσίες του τιμωρημένου Τσέκα, καθώς και των τραυματισμένων Ρενάτο Σάντσες και Μπαμπά. Σε ό, τι αφορά τους φιλοξενούμενους, ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού και νυν της Ρεμς, Όσκαρ Γκαρσία, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μπόου και Ντουμπιά, όπως επίσης και τους τραυματίες Τουρέ, Καφαρό, Ζενέλι και Χόρνμπι.

Η πρότασή μου για το ματς είναι η νίκη της Λιλ, σε απόδοση που κυμαίνεται περίπου στο 1.80: Δεν παίρνει τους Πρωταθλητές για άλλη απώλεια βαθμών. Έδειξαν ορισμένα (εάν και λίγα) σημάδια ανάκαμψης στην ήττα από τη Λανς, πλέον οφείλουν να τα μετουσιώσουν και σε «τρίποντο» και μάλιστα στην έδρα τους. Πάμε με το κίνητρο, αλλά και με τη δεδομένη ποιότητα.

Μίλγουολ-Λέστερ (21:45, 3ος γύρος του Carabao Cup): Νοκ άουτ παιχνίδι για το Λιγκ Καπ της Αγγλίας. Σε περίπτωση ισοπαλίας, η αναμέτρηση θα οδηγηθεί κατευθείαν στα πέναλτι.

Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν στον 3ο γύρο έχοντας αποκλείσει νωρίτερα, κατά σειρά, τις Πόρτσμουθ (2-1) και Κέιμπριτζ (3-1). Στην Championship μετρούν τρεις συνεχόμενες ισοπαλίες, με Γουέστ Μπρομ (1-1, 11/9), Σουόνσι (0-0, 15/9) και Κόβεντρι (1-1, 18/9), βρισκόμενοι στη 18η θέση με οκτώ πόντους.

Πολύ κακό «φεγγάρι» για τη Λέστερ, η οποία προέρχεται (όπως και η Λιλ) από δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα και τρεις στις πρόσφατες τέσσερις αγωνιστικές. Τελευταία εκείνη στην έδρα της Μπράιτον (2-1, 19/9). Είναι δεδομένο, λοιπόν, ότι η προσοχή της είναι στραμμένη στην Premier League και στο επικείμενο παιχνίδι με την Μπέρνλι (25/9). Κάτι που αναμένεται να αντικατοπτριστεί και στο εκτεταμένο ροτέισον του Μπρένταν Ρότζερς στον αποψινό αγώνα.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης της ποιότητας των δύο ομάδων. Εάν και πάντα οι θεσμοί των αγγλικών Κυπέλλων κρύβουν εκπλήξεις, η Λέστερ μπορεί -τυπικά- να αντιδράσει από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα και να πάρει την πρόκριση. Ταυτόχρονα, αναμένεται να προβεί σε ολικό ροτέισον, εν αντιθέσει με τους γηπεδούχους. Προβληματίζει η επίθεση των «αλεπούδων», τη στιγμή που η Μίλγουολ στηρίζεται στην άμυνά της.

Δεδομένων όλων των παραπάνω η απόδοση (περίπου στο 2,40) του να επικρατήσει η Λέστερ στην κανονική διάρκεια, με τα συνολικά γκολ στο ματς να είναι λιγότερα από… 3,5, κρίνεται άκρως δελεαστική. Θα μπορούσε, βέβαια, να επιλεχθεί και το 2 + Under 4,5 γκολ (γύρω στο 1,95) για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Συνοπτικά οι προτάσεις μου:

Λιλ-Ρεμς: 1 1.80

Μίλγουολ-Λέστερ: 2 + Under 3,5 goal 2,40

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu