Στην κατηγορία 470 των ανδρών, το δίδυμο Παναγιώτη Μάντη και Παύλου Καγιαλή βρίσκεται στη δεύτερη θέση πίσω από τους Αυστραλούς Μάθιου Μπέλτσερ– Γουίλιαμ Ράιαν.

Καλό πλασάρισμα και στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών, με τις Μαρία Μπόζη– Ραφαηλίνα Κλωναρίδου να είναι στην 11η θέση.

Η Βασιλεία Καραχάλιου στα ράντιαλ με 921 βαθμούς είναι στο Νο3, πίσω από τη Δανέζα Αν-Μαρί Ρίντομ και τη Βελγίδα Έβι Βαν Άκερ.

Ο Βύρων Κοκκαλάνης βρίσκεται στην 37η θέση των RSX.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»