Δεν κλείνει την πόρτα στον ΠΑΟΚ η πλευρά του Όλα Τοϊβόνεν. Ο εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή της Ρεν μίλησε στη «Live Sport» και χαρακτήρισε προοπτική με ενδιαφέρον το ενδεχόμενο να συνεχίσει ο Σουηδός επιθετικός στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ωστόσο, τόνισε πως δεν τον έχει πλησιάσει κάποιος από την ελληνική ομάδα και έκανε λόγο για ύπαρξη πολλών προτάσεων.

«Ο ποδοσφαιριστής θα αποχωρήσει από τη Ρεν επειδή δεν θέλει να συνεχίσει στη συγκεκριμένη ομάδα. Θέλει να πάει σε έναν σύλλογο που θα αγωνίζεται και αυτό θα του δίνει κίνητρο. Υπάρχουν προτάσεις από πολλές ομάδες, αλλά ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει, κάτι που μάλλον θα γίνει τις επόμενες ημέρες» ανέφερε αρχικά ο Ντομινίκ Σις.

«Αυτή τη στιγμή δεν θα ήθελα να σας μιλήσω για τις συζητήσεις με τις ομάδες για το μέλλον του Όλα. Πάντως, δεν με ρώτησε κάποιος από τον ΠΑΟΚ για τον παίκτη μέχρι στιγμής. Δεν υπήρξε κάποιο ενδιαφέρον. Γνωρίζω τον κ. Άρνεσεν ως έναν άνθρωπο του ποδοσφαίρου στην Ευρώπη», πρόσθεσε.

Πάντως, έδειξε να έχει καλή άποψη για τον ΠΑΟΚ και δεν εμφανίστηκε αρνητικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει ο πελάτης του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. «Τα προβλήματα στην Ελλάδα είναι πολλά και υπάρχει οικονομική κρίση και πρόβλημα με την ασφάλεια στην χώρα. Αυτά σίγουρα είναι στοιχεία που προβληματίζουν. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ δεν φαίνεται να έχει οικονομικά προβλήματα και γνωρίζουμε ότι έχει ισχυρό επενδυτή. Θα μας ενδιέφερε η προοπτική του ΠΑΟΚ και αν υπήρχαν οι κατάλληλες συνθήκες θα τις σκεφτόμασταν σοβαρά», επεσήμανε ο κύριος Σις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπράτσος: «Με ικανοποιεί η εικόνα μας, είμαστε καλή ομάδα»

Δεσύλλας: «Αλλαγές και φρεσκάρισμα από Μπενίτεθ, πολύ πιθανό το ντεμπούτο Ερνάντεθ»

Χιμένεθ: «Λυπηρό παιχνίδι από μεριάς μας και τίποτε άλλο, δεν μπορώ να καταλάβω...»

Τσακίρης: «Η τεράστια ευκαιρία της ΑΕΚ στην Τούμπα και το μοναδικό δίλημμα του Νίκολιτς»

Τσορμπατζόγλου: «Μεγάλο το κίνητρο στον ΠΑΟΚ, το ντέρμπι θα κριθεί στις λεπτομέρειες - Ανοιχτά τα πάντα για την 11άδα»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να είμαστε πιο επικίνδυνοι, ειδικά με αριθμητικό πλεονέκτημα - Χρειάζεται ταχύτητα και υπομονή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τις ισοπαλίες Ολυμπιακού και Άρη

Λεβαδειακός: Πολλά παράπονα για τη διαιτησία με Ολυμπιακό - Περιμένει την αντίδραση των αρμόδιων

Μπλόκο στη Λιβαδειά για τους «ερυθρόλευκους»: Τα highlights της λευκής ισοπαλίας στο Λεβαδειακός-Ολυμπιακός

Παπαδόπουλος: «Στην προπόνηση είδα σκυμμένα κεφάλια, αλλά οι παίκτες μου αντέδρασαν»

TAGS: Π.Α.Ο.Κ.