Διαθέτει δυναμικό στυλ, ευελιξία MPV, προηγμένη, απολαυστική δυναμική συμπεριφορά και επιδόσεις με οικονομία. Ανήκει στην ανανεωμένη οικογένεια των μοντέλων της Honda που καταδεικνύει την πρωτοποριακή προσέγγιση της μάρκας στις τεχνολογικές καινοτομίες.
Το HR-V δηλώνει αυτοπεποίθηση παντρεύοντας τις τολμηρές, ανάγλυφες γραμμές ενός coupe με το σκληροτράχηλο και στιβαρό χαρακτήρα ενός ισχυρού SUV.
Στο εσωτερικό, το HR-V προσφέρει στους επιβάτες κορυφαίους χώρους και – χάρη στο πρωτοποριακό σύστημα Magic Seat ® της Honda – υψηλά επίπεδα ευελιξίας. Μαλακά υλικά υψηλής ποιότητας και προηγμένη σχεδίαση χαρακτηρίζουν το εσωτερικό του HR-V, όπου οι σχεδιαστές της Honda κατάφεραν να συνδυάζουν τους πλούσιους χώρους με ένα σπορ, οδηγοκεντρικό cockpit.
Το νέο σύστημα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας Honda Connect, βασισμένο σε εφαρμογή, λειτουργεί μέσω μιας οθόνης αφής επτά ιντσών στο κέντρο του ταμπλό, και παρέχει πρόσβαση σε internet browsing, ειδήσεις, δελτία κυκλοφορίας και πρόγνωση καιρού σε πραγματικό χρόνο και υπηρεσία music streaming...

www.driveandtravel.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube