Μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, στον Ολυμπιακό στρέφουν την προσοχή τους στους προσεχείς αγώνες τους με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και με τη Φενέρμπαχτσε στο Καραϊσκάκη για το Europa League.

Εκείνοι που τέθηκαν στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για τα δύο κρίσιμα ματς είναι οι Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μαντί Καμαρά και Γκάρι Ροντρίγκες, ενώ κρίσιμη θεωρείται η σημερινή μέρα για τον Κούντε και τον Ονιεκούρου.

Ο Καμερουνέζος χαφ συνεχίζει να πονάει στον αστράγαλο και Νιγηριανός εξτρέμ δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στη γάμπα.

Για τον τελευταίο υπάρχει η αίσθηση ότι θα προλάβει την αναμέτρηση με τους Τούρκους, ενώ ο πρώτος υπάρχει μία αισιοδοξία ότι θα προλάβει το παιχνίδι με τη Φενέρ.

Από χθες μπήκαν στις προπονήσεις και οι Έλληνες διεθνείς (Μποχαλάκης, Ανδρούτσος, Μασούρας και Βρουσάι), ενώ σήμερα θα επιστρέψει ο Σισέ και αύριο θα μπουν οι Αγκιμπού Καμαρά και ο Βατσλίκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!