Είναι γνωστό εδώ και μέρες ότι το «Γ. Καραϊσκάκης» δεν θα είναι γεμάτο στη μάχη του Ολυμπιακού με την Κάραμπαγκ, καθώς η UEFA τιμώρησε τους πρωταθλητές με μερικό κλείσιμο κερκίδας λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών τους στο ματς με τη Φράιμπουργκ!

Κάτι τέτοιο, έφερε και την αντίδραση των φίλων των Πειραιωτών, που σήκωσαν πανό που έγραφε "UEFA Mafia" στον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Η «ερυθρόλευκη» διοίκηση, με σκοπό να μην μείνει κανένας κάτοχος διαρκείας εκτός, αποφάσισε να «μεταφέρει» τα εισιτήρια διαρκείας των τιμωρημένων θυρών 3 έως 7, στο απέναντι πέταλο του φαληρικού γηπέδου.

θθθθθθθθθθθθθ

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Asteras AKTOR-Παναιτωλικός: Για ανάσα παραμονής οι μεν, για να μην μπλέξουν οι δε

ΑΕΛ Novibet-Κηφισιά: Όλα ή τίποτα για τους «βυσσινί», για να... καθαρίσουν με την παραμονή οι φιλοξενούμενοι

Πανσερραϊκός-Ατρόμητος: Κρίσιμη αναμέτρηση με τους γηπεδούχους να... καίγονται στη μάχη της παραμονής

Χωρίς τρεις με Κηφισιά η ΑΕΛ

Χωρίς Γκαρσία, Μπελεβώνη, αλλά με Μανρίκε στην Τρίπολη ο Παναιτωλικός

Τσακίρης: «Τα δεδομένα για τα συμβόλαια που λήγουν το καλοκαίρι και οι υποθέσεις Πινέδα-Γιόβιτς»

Με τέσσερις σημαντικές απουσίες ο Ατρόμητος κόντρα στον Πανσερραϊκό

Τσανάκας: «Τα καλύτερα εκτός έδρας ματς του Ολυμπιακού έχουν υπογραφή Ζέλσον»

Μπούρμπος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Και δεν με πληρώνουν, και με κρεμάνε στα μανταλάκια»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν σχετίζεται με τον ΠΑΟΚ η ξαφνική άφιξη Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη - Τι ισχύει με τους τραυματίες»