Stoiximan Super League

Νοκ άουτ για έναν μήνα ο Ελ Αραμπί! - Ποιες οι άλλες λύσεις του Ολυμπιακού για το «9»

Εκτός δράσης για έναν μήνα θα μείνει ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Κώστα Νικολακόπουλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Σοβαρότερος αποδεικνύεται ο τραυματισμός του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο, για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας, όπως τόνισε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως ο Μαροκινός επιθετικός εκτιμάται πως θα μείνει περίπου έναν μήνα εκτός δράσης, ύστερα από τις εξετάσεις που υποβλήθηκε σήμερα το πρωί.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει νοκ άουτ όλο τον Οκτώβριο και θα απουσιάσει από τους αγώνες με Καραμπάγκ (6/10, εντός), ΟΦΗ (9/10, εκτός), Καραμπάγκ (13/10, εκτός), ΠΑΟΚ (17/10, εντός), Παναιτωλικό (22/10, εκτός), Φράιμπουργκ (27/10, εκτός) και ενδεχομένως Λαμία (30/10 εκτός).

Στο διάστημα αυτό, ο Μίτσελ θα υπολογίζει στον Χουάνγκ Ουί-Τζο, τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, τον Σεντρίκ Μπακαμπού (στα ματς στην Ελλάδα) και τον Πεπ Μπιέλ, περισσότερο σε περιφερειακό ρόλο. Ο Νοτιοκορεάτης, από τη μεριά του, δεν ξέρουμε όμως αν θα είναι «ΟΚ» για την Πέμπτη, στην αναμέτρηση με τους Αζέρους για την 3η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League.

Ακούστε τι σχολίασε για το χθεσινό Ολυμπιακός-Ατρόμητος και την περίπτωση του Μπακαμπού

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x