Δεδομένο θεωρείται ότι ο Ολυμπιακός θα ψαχτεί για έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ στο αριστερό άκρο της άμυνας, όμως η απόκτηση ενός τέτοιου παίκτη δεν είναι στις άμεσες προτεραιότητες των Πειραιωτών.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θα ήθελαν να προσθέσουν περισσότερο ανταγωνισμό στον Μολδαβό άσο, ενώ παράλληλα υπάρχει και ο νεαρός Κίτσος που άφησε πολύ καλές εντυπώσεις στα παιχνίδια που αγωνίστηκε τη φετινή σεζόν.

Σύμφωνα με το «Φως των Σπορ», ένας παίκτης που έχει προταθεί στους πρωταθλητές είναι ο Ράφα Σοάρες. Ο Πορτογάλος μπακ-χαφ μένει ελεύθερος από την Γκιμαρές και έχει τεθεί στα υπόψη του Μαρτίνς, ο οποίος τον γνωρίζει πολύ καλά από τη στιγμή που παίζει στο πρωτάθλημα της πατρίδας του.

Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Ολυμπιακός θα αποφασίσει σύντομα τι θα κάνει με τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος απασχολεί και την Κορίνθιανς από τη Βραζιλία. Φέτος ο Σοάρες είχε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και 8 ασίστ, σε 2.852’.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τίποτα δεν κρατά τον Αντώνη Αντωνιάδη μακριά από τη Λεωφόρο και τον Παναθηναϊκό…

Το χτυπήμένο πόδι του Τζολάκη μετά την κόντρα με τον Γερεμέγεφ

Νικολακόπουλος: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα έκανε ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 12»

Ωραία ενέργεια Τετέι και δυνατό σουτ Κυριακόπουλου, απέκρουσε ο Στρακόσα

Χριστόγλου: «Στο καλεντάρι του Ολυμπιακού να… ανασταίνει αντιπάλους»

Μεντιλίμπαρ: «Κάναμε ένα παιχνίδι που ήταν φτιαγμένο για να νικήσουμε, αλλά όταν κάνεις λάθη το πληρώνεις»

Μπάμπα: «Ήταν ώρα να δείξουμε αντίδραση, μετά από μια πάρα πολύ δύσκολη περίοδο»

Στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ Γιώργος και Νίκος Σαββίδης, μοίρασαν συγχαρητήρια σε παίκτες και Λουτσέσκου

Ζίβκοβιτς, Γερεμέγεφ και χαμόγελα στην Τούμπα: Τα highlights της νίκης του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού

Με παίκτη λιγότερο από το ξεκίνημα ο Παναθηναϊκός - Αποβλήθηκε ο Ερνάντεθ!