Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Έπρεπε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο Κούντε, θα πάει σίγουρα για φορ ο Ολυμπιακός»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Στην εμφάνιση του Πιέρ Κούντε, στα τελευταία παιχνίδια της σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, στάθηκε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6 σχολιάζοντας το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

«Για ακόμη μία αναμέτρηση πρέπει να σταθούμε στον Κούντε, για τον Ελ Αραμπί δεν υπάρχει κάτι νέο να πούμε. Έδειξε ότι από τη στιγμή που οι περισσότεροι παίκτες στα χαφ απείχαν από τον καλό τους εαυτό, έπρεπε να έχει πάρει περισσότερες ευκαιρίες. Όχι ένα παιχνίδι τον Αύγουστο και ένα ακόμη τον Οκτώβριο. Ο Μαντί μακριά από τον καλό του εαυτό, ο Μπουχαλάκης πεσμένος και ο Κούντε έδειξε ότι μπορεί να προσφέρει. Περισσότερα από αυτά που έδειξε το προηγούμενο διάστημα», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Για τον Ελ Αραμπί, ό,τι και αν πούμε είναι λίγο. Είναι ένας από τους καλύτερους που έχουμε δει στα ελληνικά γήπεδα. Από χθες το βράδυ οι φίλοι του Ολυμπιακού ζητούν με μεγαλύτερη πίεση να μείνει. Θα γίνει η συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και θα τελειώσει το θέμα. Το μοναδικό ερωτηματικό αφορά την ηλικία του, αν μπορεί να ανταποκριθεί στους αγώνες που θα έχει τη νέα χρονιά η ομάδα. Είναι ένα θέμα αυτό. Είναι σίγουρο ότι θα κινηθεί για την ενίσχυση της επίθεσης, ακόμα και αν μείνει ο Ελ Αραμπί και ο Τικίνιο. Τον Χασάν θα προσπαθήσουν να τον αγοράσουν οι Τούρκοι», πρόσθεσε.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x