Την… τιμητική τους είχαν οι Σάσα Βεζένκοφ και Τόμας Γουόκαπ, σε εκδήλωση του Official Olympiacos BC Store, που έλαβε χώρα στην πλατεία Κοραή στον Πειραιά.
Οι δύο «ερυθρόλευκοι» υπέγραψαν δεκάδες αυτόγραφα και φωτογραφήθηκαν με φίλους της ομάδας, γνωρίζοντας φυσικά την αποθέωση, ενόψει και της έναρξης των playoffs της Ευρωλίγκας απέναντι στη Μονακό.
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε εδώ», δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ και συνέχισε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που ήρθε τόσος κόσμος και νεαρά παιδιά! Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο Πειραιά που φιλοξενεί αυτή την όμορφη εκδήλωση. Ελπίζω να δώσαμε σήμερα λίγη χαρά στον κόσμο μας».
Από την πλευρά του, ο Τόμας Γουόκαπ, είπε: «Είναι πολύ ξεχωριστό αυτό που συμβαίνει. Είναι υπέροχο να λαμβάνεις την αγάπη του κόσμου στο γήπεδο, όμως, το να έρχεσαι εδώ, ειδικά στο κέντρο του Πειραιά και να σε περιμένει τόσος κόσμος, είναι πραγματικά ξεχωριστό! Σημαίνει πολλά για εμένα».
Δείτε το βίντεο: