Η Αταλάντα επικράτησε 3-0 του Ολυμπιακού στο «Γ. Καραϊσκάκης» και σε συνδυασμό με τη νίκη της και στο πρώτο ματς στο Μπέργκαμο, προκρίθηκε με συνολικό σκορ 5-1 στους «16» του Europa League, αφήνοντας εκτός θεσμού τους Πειραιώτες.

Ο προπονητής της εξέδρας επισημαίνει τα σημεία-κλειδιά της ρεβάνς στο Φάληρο:

Ο Μέλε είχε βρεθεί άλλες δύο φορές φορ πριν τον… τιμωρήσει: Ο Μέλε είχε αποδείξει στα ματς του Euro με τη φανέλα της Δανίας πως είναι ένας ιδιαίτερα επιθετικογενής φουλ-μπακ που του αρέσει ακόμη και να απαντάει στην αντίπαλη περιοχή. Μια φορά βγήκε τετ-α-τετ αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ, άλλη μία τρύπωσε μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού και στην τρίτη τον… τιμώρησε! Εκμεταλλεύτηκε την κάκιστη συμπεριφορά του Λαλά, ο οποίος παρότι έδειχνε να ελέγχει την μπάλα αδράνησε και με ωραίο τελείωμα έγραψε το 1-0, ανοίγοντας τον δρόμο για τη νίκη και την πρόκριση των Ιταλών.

Όταν Αγκιμπού, Μαντί δεν είναι καλά, δεν είναι καλά και ο Ολυμπιακός: Οι δύο Καμαρά-δες αποτελούν ποδοσφαιριστές βαρόμετρο για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς. Ο Μαντί συνολικά τη φετινή σεζόν δεν έχει πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, ενώ ο Αγκιμπού μετά την επιστροφή του από το Κύπελλο Εθνών Αφρικής δείχνει κουρασμένος και έξω από τα… νερά του. Ο Αγκιμπού ειδικά είναι ο κινητήριος μοχλός των Πειραιωτών, αλλά στο σημερινό ματς έτρεξε πολύ και σπατάλησε τις δυνάμεις του με συνέπεια να μην έχει αρκετές στο δεύτερο μέρος. Πρέπει να επανέλθουν στις καλές εμφανίσεις για να φτάσει ο Ολυμπιακός στο νταμπλ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube