Ολυμπιακός vs Ατρόμητος σημειώσατε…

Οι Πειραιώτες φιλοξενούν τους Περιστεριώτες (19:30, bwinΣΠΟΡ FM 94.6, sport-fm.gr, Cosmote Sport 2) στην επιστροφή τους στη δράση μετά τη διακοπή λόγω Μουντιάλ, στο πλαίσιο των «16» του Κυπέλλου. Η αναμέτρηση είναι διπλή και θα ακολουθήσει ρεβάνς στο γήπεδο των «κυανόλευκων», ενώ πρέπει να σημειωθεί ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ.

Η ομάδα, η οποία θα περάσει από το συγκεκριμένο ζευγάρι, θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά εκείνη που θα προκριθεί από τη μονομαχία Λεβαδειακού και Άρη.

Οι Πειραιώτες, οι οποίοι θέλησαν να δουλέψουν ασφαλώς πάνω στο κομμάτι της ομοιογένειας στη μίνι προετοιμασία στην Ισπανία, θα αγωνιστούν δίχως τον κορυφαίο τους παίκτη έως τώρα στη σεζόν, Χουάνγκ Ιν-Μπομ, αλλά και τον Χουάνγκ Ουί Τζο, λόγω του γεγονός ότι είναι εκτός για να γεμίσουν μπαταρίες εξαιτίας της παρουσίας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Αντιθέτως, είναι εντός ο Χάμες, ο οποίος ήταν αμφίβολος, αλλά εκτιμάται ότι δύσκολα θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα. Ακόμη στα... πιτς Βαλμπουενά και Βατσλίκ. «Κόπηκαν» Μπόουλερ και Λάιντνερ.

Ο Ατρόμητος στην αντίπερα όχθη θέλει να εμφανιστεί στο β’ μισό της αγωνιστικής περιόδου, το ίδιο καλός και ει δυνατόν βελτιωμένος συγκριτικά με την εικόνα που είχε έως τώρα. Μέχρι τώρα η ομάδα του Κρις Κόουλμαν έχει εμφανιστεί άκρως ανταγωνιστική στα παιχνίδια που έχει δώσει με το Big 5, έκοψε βαθμούς μόνο από τον Άρη (0-0), αλλά θα μπορούσε να είχε κάνει κι άλλες ζημιές. Με τις αναμενόμενες απουσίες θα παραταχθεί στο Φάληρο. Ο Έρλινγκμαρκ είναι τιμωρημένος τραυματίες οι Σουάρεθ-Κιβρακίδης.

Η αποστολή του Ολυμπιακού
Αγκιμπού Καμαρά, Ανδρούτσος, Μπακαμπού, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χάμες Ροντρίγκες, Καλογερόπουλος, Κασάμι, Κρίστινσον, Εμβιλά, Μαρσέλο, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ρέτσος, Γκάρι Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Βρουσάι.

Η αποστολή του Ατρομήτου
Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κεσχρίντα, Αθανασίου, Πομόνης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ, Στρούγγης, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Μουντές, Φριντζόνσον, Μουνίθ, Οικονομίδης, Κούεν, Γκονθάλεθ, Τζαβίδας, Ρομπάιγ, Κλωναρίδης, Κιάρτανσον, Ροτάριου, Κωτσόπουλος

Πιθανές ενδεκάδες
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης - Βρουσάι, Παπασταθόπουλος, Ρέτσος, Ρέαμπτσιουκ (Μαρσέλο) - Εμβιλά, Κασάμι - Ροντρίγκες, Φορτούνης, Μπιέλ - Ελ Αραμπί

Ατρόμητος (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης - Κεσχρίντα, Μαυρομμάτης, Χατζηισαΐας, Ντε Μποκ - Ροτάριου, Γκονζάλεθ, Μουνίθ - Κλωναρίδης, Ρομπάιγ, Κιάρτανσον

Διαιτητής: Φωτιάς (Πέλλας)
Βοηθοί: Κωσταράς (Αιτ/νιας), Χριστακόγλου (Χαλκιδικής)
4ος: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), AVAR: Μωϋσιάδης (Ηπείρου)

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντωνίου: «Μπορεί να γίνει τελικός με 20.000 οπαδούς στο Πανθεσσαλικό»

Άρης στην ΕΠΟ: «Τελικός στο Πανθεσσαλικό ή στο ''Βικελίδης''»

Νέο μήνυμα Καρυπίδη: «Στο Πανθεσσαλικό ο τελικός ακόμη και χωρίς κόσμο»

Αντιπρόεδρος ΕΠΟ: «H Cosmote πρέπει να έχει την απάντηση για την έδρα του τελικού έως την Τετάρτη, υπάρχει ρήτρα»

Καρυπίδης: «Αν το Πανθεσσαλικό είναι έτοιμο, τις 70.000 ευρώ τις βάζω εγώ»

Ανένδοτος ο Καρυπίδης στο δίλημμα της ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου - «Ό,τι λέει η προκήρυξη. ΟΑΚΑ όχι, Βόλος μόνο»

Πέταξε το μπαλάκι σε Παναθηναϊκό και Άρη η ΕΠΟ - «Τελικός στο Πανθεσσαλικό χωρίς κόσμο ή αλλού με κόσμο»

Πρόστιμα της ΕΠΟ σε Παναθηναϊκό και Μπέο

Θύρα 13: «Προτείνουμε τελικό Κυπέλλου στο Χαριλάου - Πρέπει να γίνει με κόσμο, τι πιο απλό και τι πιο αυτονόητο»!

Δανιήλ: «Μέχρι τις 15 Απριλίου οι τελικές αποφάσεις για τον τελικό Κυπέλλου»