Στα ραντάρ του Ολυμπιακού τοποθετούν τον Τεέμου Πούκι οι Φινλανδοί! Όπως αναφέρουν οι συμπατριώτες του έμπειρου φορ, ο Πούκι βρίσκεται στη λίστα και του Ολυμπιακού, ο οποίος φέρεται να ενδιαφέρεται για την περίπτωσή του.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «valioliiga», για τον 32χρονο Φινλανδό στράικερ υπάρχει ενδιαφέρον και από τις Θέλτα και Φενέρμπαχτσε.





Ο Πούκι, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί στο παρελθόν και γι’ άλλες ελληνικές ομάδες, αγωνίζεται την τελευταία τετραετία στη Νόριτς, ενώ έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Παρόλα αυτά, μετά τον υποβιβασμό των «καναρινιών» είναι πιθανό ο Πούκι να ψαχτεί για ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο 32χρονος φορ με τη Νόριτς έχει γράψει 167 εμφανίσεις με 78 γκολ και 21 ασίστ, ενώ έχει περάσει και από Μπρόντμπι, Σάλκε, Σέλτικ, Σεβίλλη Β’, Ελσίνκι και Κότκα. Είναι, επίσης, 104 φορές διεθνής, έχοντας σκοράρει και 35 γκολ.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Απλά ξεχωριστός, σε ευχαριστώ»: Αποχαιρέτησε τον Μεντιλίμπαρ ο Γιάρεμτσουκ!

Κετσετζόγλου: «Να καθαρίσει το μυαλό η ΑΕΚ εν όψει Τρίπολης-Δεν κλείνουμε το παράθυρο για μεταγραφή»

Ο Χατζηγιοβάνης οριστικά στον ΟΦΗ!

Ελ Κααμπί για Μεντιλίμπαρ: «Τιμή μου να είμαι μέρος της ομάδας σου-Έμαθα πολλά δίπλα σου»

«Είσαι ξεχωριστός άνθρωπος - Σε ευχαριστώ παππού»: Το «αντίο» από Τσικίνιο και Γκαρθία στον Μεντιλίμπαρ!

Αθανασίου: «Με συνταγή… ΠΑΟΚ απόψε ο Παναθηναϊκός, για να πατήσει κορυφή μετά από καιρό»

«Διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού με τον Ικάρντι»

Σταματέλος: «Έκλεισε ο κύκλος του πιο επιτυχημένου προπονητή - Αρχίζουν τα… βάσανα για τον Αλγουαθίλ»

Ολυμπιακός: Από την Ισπανία στο Μεξικό και την Κολομβία η αλλαγή Μεντιλίμπαρ-Αλγουαθίλ

Παναθηναϊκός-Κηφισιά: Με φόρα από το ντέρμπι οι «πράσινοι», για το 3/3 στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ομάδα του Λέτο