Champions League

Γλίτωσε τη Ζυρίχη, αλλά όχι και τη Μακάμπι Χάιφα ο Ολυμπιακός: Οι 7 πιθανοί αντίπαλοί του!

Η UEFA «μίκρυνε» τη λίστα με τους υποψήφιους αντιπάλους του Ολυμπιακού στον 2ο προκριματικό του Champions League ενόψει της αυριανής (15/06, 13:00) κλήρωσης και δεν είναι «μέσα» πια η Ζυρίχη!

Ένα ευχάριστο και ένα… όχι και τόσο ευχάριστο προέκυψε για τον Ολυμπιακό από τα υπογκρούπ, που έγιναν γνωστά το βράδυ της Τρίτης (14/06) από την UEFA, ενόψει της αυριανής (15/06, 13:00) κλήρωσης για τον 2ο προκριματικό του Champions League.

Οι Πειραιώτες, λοιπόν, γλιτώνουν την πρωταθλήτρια Ελβετίας, Ζυρίχη, από την άλλη, όμως, παραμένει πιθανή αντίπαλός τους η πρωταθλήτρια Ισραήλ, Μακάμπι Χάιφα. Προφανώς και καμία εκ των δύο δεν αποτελεί φόβητρο, αλλά είναι εντελώς διαφορετικό να παίξουν οι «ερυθρόλευκοι» με την πρωταθλήτρια Λουξεμβούργου Ντουντελάνζ για παράδειγμα, που είναι υποψήφια αντίπαλος, και άλλο πράγμα να… πέσουν πάνω σε Ελβετούς και Ισραηλινούς. Τους πρώτους, ωστόσο, τους γλιτώνει ο Ολυμπιακός, όπως προείπαμε, όχι και τους δεύτερους, όμως, κόντρα στους οποίους, μάλιστα, δεν έχει πανηγυρίσει ποτέ!

Σε κάθε περίπτωση, ούτε ομάδες φόβητρα υπάρχουν στην παρούσα φάση του θεσμού, αλλά ούτε και αμελητέες ποσότητες. Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι το γεγονός ότι δεν υπάρχει, πλέον, στη λίστα η Ζυρίχη δεν είναι το μοναδικό ευχάριστο για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Σημαντικό είναι, επίσης, ότι εκτός κλήρωσης για τον Ολυμπιακό μένουν η πρωταθλήτρια Πολωνίας Λεχ Πόζναν, αλλά και η πρωταθλήτρια Σλοβακίας Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Οι 7 πιθανοί αντίπαλοι του Ολυμπιακού, λοιπόν, είναι οι εξής:

Μάριμπορ (Σλοβενία)-Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (Λευκορωσία)
Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)-Τίρανα (Αλβανία)
Μακάμπι Χάιφα
Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία)-Χιμπέρνιανς (Μάλτα)

Βλέπετε, πάντως, ότι στα τρία ζευγάρια, που μπορεί να κληρωθούν με τον Ολυμπιακό, υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί: Η Μάριμπορ, η ομάδα των Τιράνων και η ιρλανδική Σάμροκ Ρόβερς. Στη θεωρία όλα αυτά…

Ρίξτε μια ματιά και στο καλεντάρι του νέου Champions League:

Ολυμπιακός: Οι 7 πιθανοί αντίπαλοί του

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x