Με προβλήματα άρχισε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα της Πέμπτης απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ (21:00) για την 15η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Τόσο ο Μουστάφα Φαλ, όσο και ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, δεν συμμετείχαν στην προπόνηση της Δευτέρας, καθώς ταλαιπωρούνται από ίωση.

Στις επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσει αν θα τεθεί ζήτημα απουσίας του Γάλλου σέντερ ή του Έλληνα γκαρντ από το προσεχές ματς με τους πρωταθλητές της Αδριατικής Λίγκας, που ενισχύθηκαν με τον Φακούντο Καμπάτσο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών