Τη νεότερη πληροφόρηση για την υπόθεση του Σέρχι Κανός για τον Ολυμπιακό μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας ανέφερε πως ο Ισπανός εξτρέμ της Μπρέντφορντ αναμένεται μέχρι το βράδυ στην Αθήνα, για να περάσει από ιατρικές/εργομετρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Όλα δείχνουν ότι η μεταγραφή θα κλείσει, αλλά ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί, καθώς οι Πειραιώτες είναι στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων με την αγγλική ομάδα, με σκοπό την επίτευξη συμφωνίας για την αγορά του 26χρονου ακραίου κυνηγού.



Όπως είχε πει από χθες το απόγευμα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος, η Ουντινέζε πήρε τον Φλοριάν Τοβέν και ο Ολυμπιακός είχε δύο έτοιμες λύσεις, και αυτή που προχωράει είναι του Ισπανού δεξιοπόδαρου ακραίου φορ.

Την περσινή στην Premier League με τη φανέλα της Μπρέντφορντ ήταν βασικός (35 συμμετοχές, 4 γκολ, 2 ασίστ), αλλά φέτος έχασε τη θέση του στην ενδεκάδα (μόνο 6 ματς ως αλλαγή), ενώ ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύεται και το γεγονός ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και είναι σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με την ομάδα για να τον αγοράσει άμεσα.



Ο Σέρχι Κανός έχει γεννηθεί στις 2 Φεβρουαρίου του 1997 σε προάστιο της Βαλένθια. Άρχισε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα το 2010 και παρέμεινε εκεί μια τριετία, μέχρι το 2013 να μετακομίσει, στα 16 του, σε αυτές της Λίβερπουλ. Τη σεζόν 2015/16 έπαιξε δανεικός στην Μπρέντφορντ, ενώ το καλοκαίρι του 2016 πήγε για 3 εκατ. ευρώ στη Νόριτς. Έναν χρόνο μετά, το 2017, επέστρεψε για 2,9 εκατ. ευρώ στην Μπρέντφορντ. Έχει περάσει από όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ισπανίας, αλλά δεν έχει κληθεί ποτέ στην Ανδρών της χώρας του.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής των playoffs και τον χαμό για το πρωτάθλημα

ΑΕΚ: Χωρίς Ρότα με Ολυμπιακό, συμπλήρωσε κάρτες

Κωνσταντέλιας: «Από το πρώτο λεπτό μπήκαμε αποφασισμένοι για όλα - Είχαμε ψυχή»

Τερίμ: «Έχουν δίκιο οι οπαδοί για τις αποδοκιμασίες - Ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο και να συζητήσουμε για όλα»

Τσορμπατζόγλου: «Ο ΠΑΟΚ έδωσε απαντήσεις, κυρίως στον εαυτό του, για το πού μπορεί να φτάσει»

Κετσετζόγλου: «Καθοριστικό το δεύτερο γκολ του ΠΑΟΚ - Σοκ για την ΑΕΚ, αλλά έχει διαχειριστεί και άλλα»

Αλμέιδα: «Δέχθηκα σπρωξίματα - Σέβομαι όλους τους ανθρώπους, αλλά όταν γίνεται μια αδικία… κυλάει αίμα στις φλέβες μου»

Μάντζιος: «Αιφνιδιάσαμε τον Παναθηναϊκό και είχαμε τον έλεγχο, ο τελικός θα είναι διαφορετικός»

Tζούριτσιτς: «Συγγνώμη από τον κόσμο - Σήμερα ήθελα να κλάψω αλλά δεν το έκανα για να μην με δουν τα παιδιά μου»

Νικολογιάννης: «Πάτησε το κουμπί του πανικού χωρίς λόγο ο Τερίμ»