Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός παίρνει τον Κανός για να του καλύψει ένα μεγάλο κενό»

Τι λέει ο Κώστας Νικολακόπουλο στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τον Κανός, τον οποίο ο Ολυμπιακός παίρνει δανεικό με οψιόν αγοράς από την Μπρέντφορντ.

Τα τελευταία νέα του Ολυμπιακού σχετικά με την υπόθεση του Σέρχι Κανός από την Μπρέντφορντ μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στη διαδικασία της ολοκλήρωσης της απόκτησης του εξτρέμ Κανός από την Μπρέντφορντ, τον οποίο φέρνει σήμερα. Είναι μία επιλογή από την Premier League με ό,τι αυτό συνεπάγεται, με χρημαστηριακή αξία 12 εκατ. ευρώ σύμφωνα με το Transfermarkt και με αυτό τον παίκτη, αν όλα πάνε καλά και υπογράψει, ο Ολυμπιακός θεωρεί ότι θα καλύψει ένα μεγάλο κενό που έχει στην ενδεκάδα του, στα άκρα της επίθεσης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Στη συνέχεια, είπε πως αυτή μπορεί να είναι η μεταγραφή των Πειραιωτών, αν και το τελευταίο διήμερο προκύπτουν συχνά ευκαιρίες, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε τίποτα.

Μετέδωσε επιπρόθετα την πληροφορία πως οι συζητήσεις των δύο ομάδων ολοκληρώνονται και οδεύουν σε συμφωνία για δανεισμό τελικά του Κανός, με οψιόν αγοράς (σε νορμάλ επίπεδα) για το καλοκαίρι.

Ακούστε τι άλλο είπε για την εικόνα του Ολυμπιακού στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΟΦΗ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x