Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεία για την ολοκλήρωση τριών σημαντικών μεταγραφικών υποθέσεων, καθώς Ζοέλ Ρόκα, Μπάλσα Πόποβιτς και Νταβίντ Κάρμο αναμένεται να ολοκληρώσουν άμεσα τις μετακινήσεις τους στους «ερυθρόλευκους», προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της ομάδας.

Όσον αφορά τον Ζοέλ Ρόκα, ο 21χρονος εξτρέμ αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο, με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει περίπου τα 4,5 εκατ. ευρώ. Ο Ισπανός εξτρέμ αποτελεί προσωπική επιλογή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει άμεσα λύσεις στα άκρα της επίθεσης.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει και την απόκτηση του Μπάλσα Πόποβιτς. Ο 20χρονος Σέρβος τερματοφύλακας αποκτάται από τον Ερυθρό Αστέρα έναντι περίπου 1,5 εκατ. ευρώ, με τους Πειραιώτες να εξασφαλίζουν και ποσοστό μεταπώλησης 15% για τον σερβικό σύλλογο. Ο Πόποβιτς προορίζεται να αποτελέσει τον βασικό αναπληρωματικό του Τζολάκη, ενώ θα ακολουθήσει την ομάδα στην προετοιμασία υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ.

Σε προχωρημένο στάδιο βρίσκεται και η επιστροφή του Νταβίντ Κάρμο. Ο Πορτογάλος στόπερ αναμένεται να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα, καθώς απομένουν λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.

Με τις προσθήκες των Ρόκα, Πόποβιτς και Κάρμο, οι «ερυθρόλευκοι» κλείνουν τα βασικά ανοιχτά μέτωπα σε άμυνα και επίθεση, χωρίς ωστόσο να αποκλείεται να ακολουθήσουν και νέες κινήσεις, καθώς ο μεταγραφικός σχεδιασμός παραμένει σε εξέλιξη ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τσακίρης: «Είδαμε και στο Σερβία-Ελλάδα γιατί είναι καλύτερος με τον Βάργκα ο Γιόβιτς»

Δεσύλλας: «Ο καθοδηγητής Ντε Φράι και η εμφάνιση του Τετέι κόντρα στη Σερβία»

Τσανάκας: «Ο Ιμανόλ έχει συνηθίσει να δουλεύει και με νεαρούς παίκτες»

Τσορμπατζόγλου: «Χρειάζεται ρυθμό ο Μπάνζα - Μεγάλη ζημιά για τον ΠΑΟΚ τυχόν καθυστέρηση στο Καυτανζόγλειο»

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε πότε θα κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

«Είναι ήδη ο ηγέτης του Παναθηναϊκού»: Αποθεώνουν τον Ντε Φράι στην Ιταλία

Τσακίρης: «Διαφήμιση για την ΑΕΚ οι δηλώσεις του Μάγερ - Πιθανότερη η ενεργοποίηση Αργυρίου παρά Πιερό»

Εθνική Ελλάδας: Προπόνηση στο Βελιγράδι και αναχώρηση για Γερμανία μετά το μεγάλο διπλό

Νικολακόπουλος: «Γιατί ο Μάριους θυμίζει Ελ Κααμπί - Τι ισχύει με Μπέιλι και Γκουστάβο Σα»

Δεσύλλας: «Θέλει βελτίωση σε δημιουργία, στατικές φάσεις και ανασταλτικό κομμάτι ο Νίστρουπ»