Η πρώτη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, «γράφτηκε» στου Ρέντη! Ο Ολυμπιακός ήταν το φαβορί... στα χαρτιά και ήθελε μια νίκη ψυχολογίας πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο Μετς, όμως ο Φλοίσβος του χτύπησε πολλά «καμπανάκια»!

Η ομάδα του Παλαιού Φαλήρου, έκανε το μεγάλο «μπαμ» της αγωνιστικής, αφού με εντυπωσιακό μπλοκ, μυαλωμένες επιθέσεις και άκρως πιεστικό σερβίς, ανέδειξε όλες τις αδυναμίες των «ερυθρόλευκων» επικρατώντας με το εντυπωσιακό 3-0 σετ και έκανε το 3/3 στη Novibet Volley League! Απίθανη εμφάνιση από την ομάδα του Αργύρη Ψάρρα, που έχει ανεβάσει το επίπεδό της και κοιτά στα μάτια κάθε αντίπαλο που βρίσκεται στο διάβα της.



Σε σπουδαία βραδιά για τον Φλοίσβο βρέθηκαν οι Σχάουτεν και Ντολκόπολοφ, Πόλακ που διεμβόλησαν το μπλοκ του Ολυμπιακού, ενώ εκπληκτικός ήταν για ένα ακόμη ματς, ο MVP της προηγούμενης αγωνιστικής, Φώτης Γεωργούντζος που μοίρασε μαεστρικά το παιχνίδι.



Από την άλλη για τον Ολυμπιακό ο Χέλντερ Σπένσερ, με τον Τζέικ Χέινς πάλεψαν περισσότερο από όλους, ωστόσο δεν κατάφεραν να «γυρίσουν» μόνοι τους το ματς.

Στο Μετς για να κοντραριστεί με τον νταμπλούχο Παναθηναϊκό πάει την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Αλμπέρτο Τζουλιάνι, απαιτητική δοκιμασία στη Νέα Σμύρνη με αντίπαλο τον Μίλωνα για τον Φλοίσβο.


Τα σετ: 20-25, 21-25, 24-26

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube