Την ώρα που πλησιάζει το πρώτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Χάιφα για τον β’ προκριματικό γύρο του Champions League και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τα δύο ματς με τους Ισραηλινούς, η διοίκηση κινείται υπό άκρα μυστικότητα για την ενίσχυση του υπάρχοντος ρόστερ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα, φαίνεται πως υπάρχει κινητικότητα στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο για την απόκτηση δύο παικτών, ενός εξτρέμ και ενός αριστερού μπακ. Οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει διάφορες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τις συγκεκριμένες θέσεις και υπάρχουν επαφές με υποψήφιους στόχους ή τις ομάδες τους.

Για τα άκρα της επίθεσης, στον Ολυμπιακό ψάχνουν εκείνον που θα κάνει τη διαφορά, θα διαθέτει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους ήδη υπάρχοντες και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο στόχος έχει εντοπιστεί και προσπαθεί να τον κλείσει όσο πιο γρήγορα γίνεται.

Ένας παίκτης που έχουν ξεχωρίσει οι πρωταθλητές είναι ο Ντόντι Λουνεμπάκιο. Πρόκειται για τον 24χρονο εξτρέμ της Χέρτα, με τον οποίο φαίνεται πως έχει γίνει μία επαφή και είναι μία υπόθεση που μπορεί να προχωρήσει άμεσα, παρότι δεν είναι εύκολο. Ο Βέλγος άσος φέρεται να απασχολεί, επίσης, την Μπρίζ και την Αντβέρπ, ενώ στη Γερμανία υποστηρίζουν ότι έχουν υπάρξει επαφές με τον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι αφορά το θέμα του αριστερού μπακ, στην Αγγλία υπήρξε δημοσίευμα σύμφωνα με το οποίο ο Μαξ Λόου έχει εκφράσει την επιθυμία να παίξει στην Ελλάδα για λογαριασμό των «ερυθρόλευκων» και θέλει να αποχωρήσει από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, καθώς τον έχει δελεάσει αρκετά η προοπτική να παίξει του χρόνου στο Champions League.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Άρης: Προς επιστροφή στον ΑΠΟΕΛ ο Δώνης - Προχωρούν οι επαφές για την αποχώρησή του

ΠΑΟΚ: Στην τελική ευθεία η μεταγραφή Ούγκρεσιτς και έρχονται κι άλλες κινήσεις

Ολυμπιακός: Φουλ επίθεση στις μεταγραφές – Ντοντό, Πέντερσεν, Γκαρθία, Βάργκας και μάχη για χαφ

Παναιτωλικός-Καλαμάτα: Για την… εκδίκηση οι γηπεδούχοι, για τον «σεφτέ» οι φιλοξενούμενοι

ΑΕΚ: Λίγες αλλαγές με Κηφισιά, οι παίκτες που διεκδικούν θέση στην 11άδα

Βόλος-Ηρακλής: Μάχη με στόχο τους πρώτους βαθμούς στο Πανθεσσαλικό

Λούζα: «Το project του Παναθηναϊκού με ενθουσίασε - Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας»

Γρηγορίου: «Ευελπιστώ σε νίκη με ΟΦΗ - Έχουμε κλείσει, αλλά κανείς δεν λέει όχι σε κάτι εξαιρετικό μεταγραφικά»

Ανακοίνωσε Λούζα ο Παναθηναϊκός!

Τσακίρης: «Για αυτό είναι δύσκολο το ματς με την Κηφισιά - Έχει βάθος η ΑΕΚ, αλλά η 11άδα δεν θα έχει πολλές αλλαγές»