Champions League

Ολυμπιακός: Χωρίς Άβιλα, Κούντε, Κούτρη και Γκάρι Ροντρίγκες η ευρωπαϊκή λίστα

Ο Ολυμπιακός γνωστοποίησε την ευρωπαϊκή του λίστα ενόψει των αγώνων με τη Μακάμπι Χάιφα. Εκτός οι Άβιλα, Κούντε και Κούτρης, όπως και ο τραυματίας Γκάρι Ροντρίγκες. Δείτε ποιοι συμπεριλήφθηκαν.

Την ευρωπαϊκή του λίστα ενόψει των διπλών αναμετρήσεων με τη Μακάμπι Χάιφα, στις 20 και 27 Ιουλίου για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League, γνωστοποίησε ο Ολυμπιακός.

Στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς δεν συμπεριλαμβάνονται οι Άβιλα, Κούντε, Κούτρης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Φαντιγκά, Κρίστινσον, καθώς και ο τραυματίας Γκάρι Ροντρίγκες. Αντίθετα, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε τους Χασάν, Τικίνιο, Ανδρούτσο, Ζοάο Καρβάλιο και Ραντζέλοβιτς.

Να σημειωθεί ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τη δυνατότητα να προβούν σε δύο αλλαγές έως και 24 ώρες πριν το πρώτο ματς με την Μακάμπι.

Αναλυτικά οι δύο λίστες του Ολυμπιακού:


Λίστα Α: Ανδρούτσος, Καρβάλιο, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Μανωλάς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζινκερνάγκε.

Λίστα Β: Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x