Ο Ολυμπιακός έκανε την ανατροπή απέναντι στη Γιαγκελόνια, επικρατώντας 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ξεκινώντας με το δεξί τη League Phase του Europa League.

Την εξέλιξη της αναμέτρησης έζησε λεπτό προς λεπτό στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος, ο οποίος μετέφερε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο τα δύο γκολ που έφεραν τούμπα το παιχνίδι.

Πρώτα ήρθε η ισοφάριση του Αρμάντο Γκονζάλες, ο οποίος στο 43ο λεπτό εκμεταλλεύτηκε την αναστάτωση στην περιοχή της Γιαγκελόνια και έφερε το ματς στα ίσα.

Η μεγάλη στιγμή, όμως, ήρθε στο 84'. Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή, χρειάστηκε μόλις μία μεγάλη φάση για να κάνει τη διαφορά. Με εξαιρετική κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και ολοκλήρωσε την ανατροπή, γράφοντας το 2-1.

Και τότε ήρθε η έκρηξη στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6, με τον Νίκο Σταματέλο να πανηγυρίζει με χαρακτηριστικές κραυγές τα γκολ του Ουκρανού φορ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Tα γκολ από την πρώτη ημέρα της πρεμιέρας στη League Phase του Europa League

«Χόρτασε τον κόσμο του και πήρε ηρεμία με ηγέτη τον Φρόιλερ»: Το σχόλιο Τσανάκα για τη νικηφόρα πρεμιέρα του Ολυμπιακού

To μήνυμα του Αλγουαθίλ μετά τη νίκη επί της Γιαγκελόνια: «Συνεχίζουμε να δουλεύουμε και να μεγαλώνουμε μαζί»

Σιεμιένιετς: «Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είναι πολύ ποιοτική ομάδα»

Ρέτσος: «Η νίκη με ανατροπή ήταν κάτι έξτρα γιατί είχαμε να το κάνουμε πάρα πολύ καιρό»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Γιαγκελόνια

Ολυμπιακός: Το ξέσπασμα χαράς του Αλγουαθίλ μετά το τέλος του αγώνα με τη Γιαγκελόνια!

Ολυμπιακός: Κόσμος και παίκτες πανηγύρισαν μαζί τη μεγάλη ανατροπή επί της Γιαγκελόνια

Αλγουαθίλ: «Aπίστευτα όσα νιώσαμε απόψε - Ελπίζω να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε»

Το έκανε με την Μπόντο, το έκανε και με τη Γιαγκελόνια: Γιάρεμτσουκ, ο «ειδικός» των ερυθρόλευκων ανατροπών!