Είχε προϊδεάσει πως ερχόταν κάτι σημαντικό, τώρα το έδωσε στη δημοσιότητα.
Ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός έβγαλε την επετειακή του εμφάνιση με αφορμή τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου, με το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακό.
Ασφαλώς με ερυθρόλευκες ρίγες, το επετειακό σήμα στα αριστερά και δεξιά το νούμερο «100» μέσα σε χρυσές δάφνες. Ιδιαίτερη λεπτομέρεια, πάντως, πως στη φανέλα υπάρχει ειδική σκίαση με το λιοντάρι, κάτι που κάνει ακόμη πιο όμορφο το τελικό αποτέλεσμα.
Η εμφάνιση θα είναι διαθέσιμη από το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης (26/11, 14:00) και θα μπορεί ο κόσμος να την προμηθευτεί είτε από το Τμήμα Μελών και Φιλάθλων καθημερινά 10:00-18:00, είτε από το επίσημο ηλεκτρονικό κατάστημα του Ολυμπιακού Σ.Φ.Π. (πατήστε εδώ).
Το κόστος της φανέλας είναι στα 80 ευρώ, ενώ όσοι είναι μέλη μπορούν να την αποκτήσουν στα 70 ευρώ.
Όσα αναφέρει ο Ερασιτέχνης:
Μας το ζητήσατε και το κάναμε πράξη.
Έρχεται η επετειακή φανέλα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για τα 100 χρόνια. Μια συλλεκτική δημιουργία αφιερωμένη στον πρώτο αιώνα του Θρύλου.
Γεννημένη στο λιμάνι, πλεγμένη με θρύλους.
100 χρόνια στιγμές. Μία φανέλα για να τις χωρέσει όλες.
Για όσους γεννήθηκαν Θρύλοι και για όσους έγιναν μέσα απ’ αυτήν.
Ένα σύμβολο πίστης και ταυτότητας για κάθε φίλαθλο του κορυφαίου πολυαθλητικού συλλόγου.