Σημαντικό πρόβλημα έχει προκύψει με τον Μαντί Καμαρά στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, η ομοσπονδία της Γουϊνέας ζητάει από τον «ερυθρόλευκο» άσο να ταξιδέψει στη χώρα, παρότι εκείνος εξακολουθεί να αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο, που χτύπησε στο ματς με τον Ιωνικό μετά τον αγώνα με την Άιντραχτ.

Αρχικά στον διεθνή μέσο είχε δοθεί άδεια να μην ταξιδέψει για τα παιχνίδια με Γουϊνέα Μπισάου και το Μαρόκο για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ (που δεν έχουν κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον).

Τόσο οι Πειραιώτες όσο και ο παίκτης απορούσαν με τη στάση των ανθρώπων της ομοσπονδίας της Γουϊνέας, στην οποία θα συμμετάσχει κανονικά ο Αγκιμπού Καμαρά.

Οι συζητήσεις μεταξύ του Ολυμπιακού και της Ομοσπονδίας ήταν σε εξέλιξη μέχρι αργά χθες το βράδυ και σήμερα θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, αφού μεθαύριο η Γουϊνέα έχει την επόμενη υποχρέωσή της.

Από εκεί και πέρα, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος, ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο Γκάρι Ροντρίγκες και ο Πιέρ Κούντε βρέθηκαν στου Ρέντη, όπου ακολούθησαν θεραπεία και τις επόμενες μέρες θα γνωρίζουμε περισσότερα για τον Έλληνα άσο και τον διεθνή εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube