Stoiximan Super League

Σταματέλος: «Τα αποτελέσματα και τα έργα του Μαρτίνς μιλούν από μόνα τους»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Σταματέλος.

Την είδηση πως ο Πέδρο Μαρτίνς είναι από σήμερα ο μακροβιότερος στην ιστορία του Ολυμπιακού σχολίασε ο Νίκος Σταματέλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έγινε ο μακροβιότερος προπονητής σε συνεχή παρουσία στον πάγκο της ομάδας σήμερα, καθώς ξεπέρασε και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Ο Μπάγεβιτς ήρθε σε δύσκολα χρόνια, όταν δεν είχε πρωταθλήματα ο Ολυμπιακός, και έπαιξε ωραία μπάλα η ομάδα. Εκείνο το 1-0 με τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ, ήταν μία από τις καλύτερες εμφανίσεις που έχω παρακολουθήσει τον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ένας προπονητής θα τον είχε ξεπεράσει σε παρουσία, συμπεριφορά και σε όλα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Είχε και τα δικά του θέματα. Δεν ήταν ταβάνι του η Ελλάδα. Οι φιλοδοξίες κάθε προπονητή είναι σεβαστές. Αν δεν ήθελε να φεύγει ο Βαλβέρδε κάθε δύο χρόνια, μπορεί να τον βλέπαμε μέχρι τώρα που λέει ο λόγος. Αν ο Βαλβέρδε ήθελε, θα μπορούσε να μείνει μέχρι τώρα», πρόσθεσε.

Σε ό,τι αφορά την παρουσία του Πέδρο Μαρτίνς, υπογράμμισε: «Τώρα για τον Μαρτίνς, τα αποτελέσματα, τα έργα του και οι απαντήσεις που έχει δώσει στο γήπεδο, μιλούν από μόνα τους. Μην ξεχνάμε πως όταν ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Λαμία, όσο ωραίο ποδόσφαιρο και αν έπαιζε η ομάδα, θα μπορούσε να είχε γίνει μεγάλη κουβέντα. Κάποιοι έλεγαν μήπως να φύγει, μην τυχόν και χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με τον Βαλβέρδε».

Για την υπόθεση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, είπε: «Όλα δείχνουν ότι είναι οδεύουμε σε συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Δεν ξέρουμε τη χρονική διάρκεια του νέου συμβολαίου. Δεν υπάρχει κάποια λεπτομέρεια που μπορεί να χαλάσει τη διαφαινόμενη συμφωνία. Και ο παίκτης θέλει να μείνει, και ο Ολυμπιακός θέλει να τον κρατήσει και είναι ένα διαδικαστικό ζήτημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x