Η μεταγραφική προτεραιότητα την οποία πρέπει να έχει ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Κώστα Νικολακόπουλο.

Ο ρεπόρτερ των Πειραιωτών αφού αναφέρθηκε αρχικά -μιλώντας στους Αντώνη Πανούτσο και Αντώνη Καρπετόπουλο- στην αυριανή φιέστα που ετοιμάζει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ για το 47ο πρωτάθλημα. Στη συνέχεια εξέφρασε την άποψη ότι νούμερο ένα ανάγκη του είναι η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού που θα κάνει τη διαφορά δημιουργικά.

Επεσήμανε ότι ο Ολυμπιακός είχε Ιμπαγάσα, Τσόρι, Βαλμπουενά και τον Φορτούνη στα καλά του, ενώ τόνισε ότι χρειάζεται στη νέα ομάδα που φτιάξει έναν παίκτη για να τον πάρει στις πλάτες του. Είτε αυτός είναι δεκάρι (Τσόρι), οκταροδεκάρι (Ιμπαγάσα) ή κάποιος εξτρέμ που μπορεί να πάρει ρόλο playmaker (Βαλμπουενά).

Τέλος, πέραν της μεταγραφικής προτεραιότητας, όπως επεσήμανε ο Κώστας Νικολακόπουλος, οι Πειραιώτες έχουν ανάγκη από αρκετές σημαντικές ακόμη προσθήκες για την ενδεκάδα της νέας χρονιάς.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Συμφωνία Παναθηναϊκού με Ηρακλή για παρουσία φιλοξενούμενων οπαδών-Αναμονή για το ΟΚ της αστυνομίας

«Με λένε Σαντίνο και είμαι ο γρηγορότερος άνθρωπος στη γη»: Το αποθεωτικό ποστάρισμα του Παναθηναϊκού για Αντίνο!

Σμαΐλοβιτς: «Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός επέμενε τόσο πολύ τον Ιούνιο μου έδειξε ότι με ήθελε πραγματικά»

Νικολακόπουλος: «Ο Ολυμπιακός φώναξε με την Κηφισιά ότι θέλει φρεσκάρισμα ενόψει Ρεν και ΠΑΟΚ»

Δεσύλλας: «Μεγάλη συσπείρωση στον Παναθηναϊκό-Μπορεί να αυξήσει τη διαφορά του»

Τσορμπατζόγλου: «Εννοείται πως πρόκειται για τιμωρία του Τάισον - Έχει ξεπεράσει τα όρια»

Ο Μπρινιόλι αντέδρασε σε οπαδό που ευχήθηκε να πεθάνει το παιδί του!

Σταματέλος: «Καλό μάθημα για τον Ολυμπιακό - Αν δεν είσαι σοβαρός, μπορεί να μπλέξεις»

Ο Τάισον θα προπονείται με τη Β ομάδα του ΠΑΟΚ!

Κετσετζόγλου: «Πολύ κάτω από τις απαιτήσεις του ντέρμπι η ΑΕΚ»