Δίχτυα στη μεταγραφική αγορά της Γαλλίας -και μάλιστα σε κοινό στόχο- παρουσιάζονται να έχουν ρίξει οι Ολυμπιακός και ΑΕΚ. Όπως αναφέρει το «MSV Foot», οι δυο ελληνικές ομάδες συμπεριλαμβάνονται σε αυτές που ενδιαφέρονται για τον Ζερεμί Ζελέν.

Πρόκειται για τον 24χρονο στόπερ της Ρεν, που μετράει συνολικά 84 παιχνίδια με τη φανέλα της (κατακτώντας και το Κύπελλο το 2019), ενώ πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στη βελγική Αντβέρπ.

Παράλληλα ο Ζελέν έχει καταγράψει συμμετοχές σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Γαλλίας, πανηγυρίζοντας και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την U-19 to 2016.

Σύμφωνα λοιπόν με το σχετικό δημοσίευμα, η «Ένωση» και οι Πειραιώτες περιμένουν (όπως και η Γάνδη) στη γωνία για την περίπτωσή του, καθώς μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι και από τον Γενάρη θα μπορεί να συμφωνήσει με άλλη ομάδα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η ιαχή «νάτοι οι πρωταθλητές» και όλη η ΑΕΚ μια αγκαλιά στο τέλος

Κετσετζόγλου: «Φάουλ πριν το πέναλτι του Βόλου, στο χέρι του Μπουζούκη το Σάββατο πέναλτι την Κυριακή ούτε... κόρνερ»

Σταματέλος: «Άγχωσε η εικόνα του Ολυμπιακού σε κάποια διαστήματα κόντρα στον Πανσερραϊκό»

Τσορμπατζόγλου: «Καλή η εμφάνιση του ΠΑΟΚ βάσει των δεδομένων - Έτσι έχει η κατάσταση με τραυματίες και επιστροφές»

Βόλος: «Σε άλλα παιχνίδια αδικήθηκε η ΑΕΚ, αλλά χθες εμείς αδικηθήκαμε κατάφωρα»

Σαββόπουλος: «Η χθεσινή εμφάνιση του Άρη δείχνει πόσο άργησε να πάει σε αλλαγή προπονητή»

Δεσύλλας: «Καλή ψυχολογία και αλλαγές έδωσαν στον Παναθηναϊκό μια εύκολη νίκη - Θα κρίνουν πολλά τα δύο επόμενα ματς»

Ευαγγέλου στο Παναθηναϊκός - ΟΦΗ και ο Φωτιάς στο Κηφισιά-ΠΑΟΚ

«Ενδιαφέρεται για τον Ενσίμπα ο Ολυμπιακός»

Ανώτερο το ξεκίνημα του Τετέι με τον Παναθηναϊκό στη Σούπερ Λίγκα συγκριτικά με τη Κηφισιά