Stoiximan Super League

Κετσετζόγλου: «Μπορεί και Γενάρη η μεταγραφή Τσιφτσή - Καλύτερο για ΑΕΚ να παίξει ο Παπασταθόπουλος»

Στο πιθανότατο ενδεχόμενο να πάρει η ΑΕΚ τον Τσιφτσή (και μάλιστα άμεσα) και στους λόγους που θα είναι καλό να προλάβει ο Παπασταθόπουλος το ντέρμπι αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Για το μεταγραφικό θέμα που έχει προκύψει στην ΑΕΚ με τον Αντώνη Τσιφτσή, αλλά και το προσεχές ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου. Συζητώντας με τους Βασίλη Βέργη-Βάιο Τσούτσικα, επιβεβαίωσε ότι η «Ένωση» παρακολουθεί καιρό τον τερματοφύλακα του Αστέρα Τρίπολης και σημείωσε ότι ήδη έχουν γίνει συζητήσεις.

Συνδέοντάς το λοιπόν και με την προγραμματισμένη επέμβαση του Στάνκοβιτς στο τέλος του πρώτου γύρου, τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό να προχωρήσει η απόκτησή του και μάλιστα από τον Γενάρη.

Όσο για το μεγάλο ματς με τους Πειραιώτες, εκτίμησε ότι ο Τσούμπερ θα μπει κανονικά στις προπονήσεις από Δευτέρα-Τρίτη και θα είναι διαθέσιμος, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι θα είναι καλό για την ΑΕΚ να παίξει και ο Παπασταθόπουλος για μια σειρά από λόγους (όπως, για παράδειγμα, ότι θα κρατήσει ακόμα πιο ψηλά την ένταση της εξέδρας).



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x