Μερικές ημέρες πίσω πηγαίνει η διάθεση της επετειακής φανέλας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Παρότι αρχικά είχε γίνει γνωστό πως η εντυπωσιακή εμφάνιση για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου θα έβγαινε στη διάθεση του κόσμου την ερχόμενη Τετάρτη, τελικά θα υπάρξει μικρή καθυστέρηση σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση.

«Η διάθεση της επετειακής φανέλας του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού δεν θα πραγματοποιηθεί αύριο Τέταρτη (26/11), όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί. Για τη νέα ημερομηνία έναρξης της διάθεσής της θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση από τον Σύλλογο», αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η επετειακή φανέλα του Ερασιτέχνη έχει κάνει… θραύση, αποκομίζοντας πολλαπλά θετικά σχόλια στα social media. Οι λεπτομέρειες του σχεδίου με τις κάθετες ερυθρόλευκες ρίγες, το σήμα δεξιά και αριστερά και φυσικά το λιοντάρι που υπάρχει στο background, έχει εντυπωσιάσει. Θεωρείται, βέβαιο, πως θα γίνει ανάρπαστη μόλις κυκλοφορήσει, αφού χιλιάδες φίλοι των Πειραιωτών περιμένουν να βγει στην αγορά για να την κάνουν δική τους.

Θυμηθείτε εδώ το εντυπωσιακό βίντεο, όπου πρωταγωνιστούν και οι αθλητές και αθλήτριες των τμημάτων του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Οι αληθινοί επαγγελματίες μίλησαν και δεν είναι ποδοσφαιριστές»: Οργή των Ιταλών πρωταθλητών για τις δηλώσεις Γκραβίνα!

Όγδοη θέση για τον Κουκουσέλη-Φούσκη στο ελεύθερο σόλο

Συνελήφθη και φυλακίστηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ο Τάιγκερ Γουντς

Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Φλόριντα ο Τάιγκερ Γουντς

Ιστιοπλοΐα: Η ελληνική αποστολή για Μαγιόρκα

Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής πινγκ πονγκ ανδρών στο στάδιο 1 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Στο νούμερο 12 ο Μουχθής στο World Para Ranking, στο 21 ο Χατζηκυριάκος

Μοιράστηκαν 80 εκατ. ευρώ σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό από το στοίχημα-Η κατανομή ανά σπορ

Έκλεισαν με το απόλυτο την κανονική διάρκεια της Α1 πινγκ πονγκ Ολυμπιακός στους άνδρες και Παναθηναϊκός στις γυναίκες

Φινάλε στην κανονική διάρκεια της Α1 πινγκ πονγκ με Παναθηναϊκό–Ολυμπιακό στους άνδρες και Παναθηναϊκό-ΑΕΚ στις γυναίκες