Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Λαμίας, πετυχαίνοντας ακόμη μια νίκη και κράτησε σε απόσταση ασφαλείας τους διώκτες του, με τον Ελ Αραμπί σκόρερ, παρά την εξαιρετική απόδοση του Σαράνοφ.

* Πήρε το αίμα του πίσω ο Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός άσος χάρισε μια ακόμη νίκη στους Πειραιώτες, πετυχαίνοντας το μοναδικό τέρμα του αγώνα, παίρνοντας ρεβάνς από τον Σαράνοφ, για το χαμένο πέναλτι. O 34χρονος φορ, ο οποίος ήταν σχεδόν… άχαστος από την άσπρη βούλα μέχρι σήμερα, έβγαλε και πάλι τα… κάστανα απ’ τη φωτιά, σε ένα απόγευμα στο οποίο δεν κύλησαν όλα ιδανικά για τον ίδιο απ’ την αρχή. Βρέθηκε ξανά στο κατάλληλο σημείο, ώστε να ρεφάρει σε χρόνο dt.

* Δέκα χωρίς… τόνο ο αναποτελεσματικός και διπρόσωπος Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες συνεχίζουν χωρίς απώλειες στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν και ήρθαν 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Έφτασαν τις 10 σερί νίκες, δίχως να πετύχουν τον στόχο τους με εντυπωσιακό τρόπο αυτήν τη φορά. Έπαιξε, βεβαίως, ρόλο το γεγονός ότι δεν εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους απέναντι στη Λαμία. Κυριάρχησαν για σχεδόν 60 λεπτά, αλλά τους έλειψε ουσία, ενώ αντιμετώπισαν έναν πολύ καλό Σαράνοφ.

*Εξαιρετικός ξανά ο Σαράνοφ. Βλέπει Ολυμπιακό και… αγριεύει ο Σέρβος. Ο τερματοφύλακας της Λαμίας ήταν εξαιρετικός στην τέταρτη μόλις συμμετοχή του στο φετινό πρωτάθλημα. Κατέβασε ρολά πλην της φάσης του Ελ Αραμπί στο 22ο λεπτό, όπου δεν μπορούσε να κάνει κάτι. Έπιασε πέναλτι του Μαροκινού, αντιδρώντας εξαιρετικά, ενώ γενικά ήταν ΕΚΕΙ, όποτε χρειάστηκε. Κάνοντας καλές αποκρούσεις απέναντι σε Λόπες, Μπουχαλάκη και Τικίνιο κατά βάση. Η εμφάνισή του θύμισε εκείνη στον προημιτελικό του Κυπέλλου της σεζόν 2018-19, όταν και έστειλε τη Λαμία (0-1) στην επόμενη φάση, πιάνοντας πέναλτι του Φορτούνη.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube