Stoiximan Super League

Μανωλάς: «Είμαι πια 30 ετών, πρέπει να βοηθήσω τους νέους να καταλάβουν τι σημαίνει Ολυμπιακός»

Για τις πρώτες του στιγμές ως παίκτης του Ολυμπιακού μίλησε ο Κώστας Μανωλάς που αναφέρθηκε και στις διαφορές της πρώτης του θητείας με αυτή που αρχίζει τώρα.

Τις διαφορές της πρώτης του θητείας συγκριτικά με αυτή που έχει ήδη αρχίσει ανέφερε ο Κώστας Μανωλάς σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Super Μπάλα Live», τονίζοντας ότι πλέον με την εμπειρία του θα πρέπει να βοηθήσει τους νεότερους ποδοσφαιριστές, ώστε να καταλάβουν τι σημαίνει Ολυμπιακός.

«Δεν είμαι πια 22-23. Είμαι 30 και έχω εμπειρία να βοηθήσω τα νέα παιδιά να καταλάβουν τι εστί Ολυμπιακός, τι σημαίνει η φανέλα και να δώσουμε το κάτι παραπάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν νιώθει ότι δεν έφυγε ποτέ:

«Η αλήθεια είναι αυτή. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα στην καρδιά μου. Πάντα είχα επαφή με τον πρόεδρο και πολλά παιδιά από την ομάδα ειδικότερα τα τελευταία χρόνια που είναι και ο Βασίλης ο Τοροσίδης. Πάντα είχαμε επαφές. Από τη μέρα που είμαι στον Ολυμπιακό, πάντα τον είχα στην καρδιά μου».

Για την υποδοχή του:

«Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα υπήρχε τόσος κόσμος. Δείχνει ότι έχω μια ευθύνη απέναντι στην ομάδα και θα πρέπει να ανταπεξέλθω μέσα από τη δουλειά, ώστε να τη βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της, γιατί η φανέλα του Ολυμπιακού είναι πολύ βαριά».

Για το αν νιώθει ότι έχει αφήσει κάτι στη μέση:

«Πήρα πρωτάθλημα, πήρα Κύπελλο, περάσαμε στην επόμενη φάση του Champions League. Στα δύο χρόνια πέτυχα πολλά πράγματα, αλλά ως ποδοσφαιριστής ποτέ δεν πρέπει να επαναπαύεσαι, αλλιώς μένεις στάσιμος».

Για τις διαφορές της πρώτης θητείας με την τωρινή:

«Δεν είμαι πια 22-23. Είμαι 30 και έχω εμπειρία να βοηθήσω τα νέα παιδιά να καταλάβουν τι εστί Ολυμπιακός, τι σημαίνει η φανέλα και να δώοουμε το κάτι παραπάνω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x