Με μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα συνεχιστεί το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον Ολυμπιακό στις 16:00 να υποδέχεται τον Λεβαδειακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (sportfm.gr, bwinΣΠΟΡ FM, Cosmote).

Ο Ολυμπιακός την περασμένη αγωνιστική ήρθε ισόπαλος 0-0 με τον αιώνιο αντίπαλό του, τον Παναθηναϊκό. Ο Βρουσάι σκόραρε στα τελευταία λεπτά του αγώνα, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ. Κάπως έτσι οι Πειραιώτες έχασαν την ευκαιρία να ανέβουν και άλλο στη βαθμολογία και να μειώσουν από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό. Πλέον, αναζητούν την επιστροφή στις νίκες απέναντι σε έναν σκληροτράχηλο αντίπαλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 50 βαθμούς, στο -3 από την Ένωση και στο -5 από το «τριφύλλι». Μέχρι τώρα οι Πειραιώτες μετράνε 14 νίκες, 8 ισοπαλίες και 2 ήττες. Ο Μίτσελ δεν υπολογίζει στους Ρέτσο, Εμβιλά, Χάμες, Γκάρι Ροντρίγκες, που δεν είναι ακόμη έτοιμοι λόγω προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, ενώ οι Ροντινέι, Παπασταθόπουλος είναι τιμωρημένοι.

Η αποστολή: Κρίστινσον, Τζολάκης, Πασχαλάκης, Ραμόν, Ανδρούτσος, Μπα, Ρέαμπτσουκ, Σισέ, Ντόη, Φορτούνης, Μπουτούτσι, Βρουσάι, Μασούρας, Μπιελ, Κασάμι, Βαλμπουενά, Χουάνγκ, Σαμασέκου, Κανός, Ελ Αραμπί, Μπακαμπού.

Από την άλλη, ο Λεβαδειακός έμεινε κι αυτός στο 0-0 με τον Παναιτωλικό, σε ένα παιχνίδι χωρίς καλό ρυθμό και με λιγοστές καλές ευκαιρίες για γκολ, με τους Βοιωτούς ωστόσο να παίρνουν σημαντικό βαθμό στη μάχη για την παραμονή. Η ομάδα του Γιάννη Πετράκη συνεχίζει να βρίσκεται στα χαμηλά και θα δώσει τη μάχη της στα playouts για να αποφύγει την παραμονή, ψάχνοντας σε κάθε αγωνιστική να πάρει κάτι. Μέχρι στιγμής μετράει δυο νίκες, 8 ισοπαλίες και 14 ήττες.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε μετά από αρκετό καιρό ο Μπελμόντ, ενώ εκτός έχουν μείνει οι Τζημόπουλος, Παναγιώτου, Λούα Λούα, Γερεμέγεφ, Μουτίνιο, Σακό και Μπαχανάκ. Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Γιάννη Πετράκη: Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Μπελμόντε, Τορό, Χάμοντ, Μεχία, Βινίσιους, Βήχος, Βρακάς, Γιαννιώτας, Δούμτσιος, Κωνσταντινίδης, Λιάγκας, Νίκας, Ντεντάκης, Συμελίδης, Τσάπρας, Σαχπεκίδης, Σαβιέρ, Παζ.

Διαιτητής: Περράκης (Μπουξμπάουμ, Φωτόπουλος, 4ος ο Τσαγκαράκης, VAR o Γκάμαρης)

Πιθανές ενδεκάδες:
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Πασχαλάκης – Ανδρούτσος, Μπα, Ντόη, Ραμόν – Σαμασέκου, Χουάνγκ – Μπιέλ, Φορτούνης, Μασούρας – Μπακαμπού.

Λεβαδειακός (Γιάννης Πετράκης): Γκροφ - Ντεντάκης, Λιάγκας, Παζ, Παναγιώτου – Νίκας, Νταμπό, Χάμοντ - Βρακάς, Γιαννιώτας, Σακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR

«Παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαρτινέλι»

Μεντιλίμπαρ: «Πρέπει να ξαναβρούμε την πίστη μας, να γίνουμε η ομάδα που όλοι σέβονταν - Δεν χαρίζουμε ούτε δύο λεπτά»