Ο Νέρι Καστίγιο βρέθηκε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για να παρακολουθήσει από κοντά το ματς του Ολυμπιακού με τη Γιαγκελόνια, αλλά και το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Αρμάντο Γκονζάλες στο Europa League -και τελικά… έκλεψε εκείνος την παράσταση. Οι φίλοι του Ολυμπιακού τον εντόπισαν στην είσοδο του γηπέδου και δεν έχασαν την ευκαιρία να τον πλησιάσουν, να τον χαιρετήσουν και να ζητήσουν φωτογραφίες, δείχνοντας για ακόμη μία φορά πόσο τον έχουν μέσα στην καρδιά τους.
Στο γήπεδο βρίσκονταν και Μεξικανοί δημοσιογράφοι για το ιστορικό ντεμπούτο του Γκονζάλες, οι οποίοι δεν δίστασαν να ρωτήσουν τον Καστίγιο για την παρουσία του στην Ελλάδα και τη σχέση του με τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, ο Νέρι παραμένει μία από τις πιο αγαπητές φιγούρες των «ερυθρόλευκων» και το αποδεικνύει κάθε φορά που επιστρέφει στο Φάληρο.
«Είμαι πολύ καλά, χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ, που θα δω τον αγώνα. Ας δούμε αν θα κερδίσουμε σήμερα», είπε αρχικά ο Καστίγιο στο Azteca Deportes, δείχνοντας πως παραμένει συνδεδεμένος με τον Ολυμπιακό.
Για τον «Hormiga» Γκονζάλες, ο Καστίγιο ήταν ξεκάθαρος: «Χαίρομαι που είναι καλά, που είναι ευτυχισμένος. Ελπίζω να σκοράρει σήμερα και να κερδίσει η ομάδα».
Οι δημοσιογράφοι τον ρώτησαν τι χρειάζεται ο Αρμάντο για να κερδίσει την αγάπη του κόσμου, όπως έκανε ο ίδιος στα χρόνια που φόρεσε τα ερυθρόλευκα. «Πρέπει να είναι ήρεμος, να το απολαμβάνει, να δουλεύει μέρα με τη μέρα. Τα πράγματα θα πάνε καλά και σίγουρα το έχει ήδη καταλάβει», τόνισε.
Ο Καστίγιο δεν δίστασε να μπει και… στο παιχνίδι των προβλέψεων, συμφωνώντας με ότι ο «Hormiga» μπορεί να φτάσει τα 12 γκολ μέχρι το τέλος του έτους. «Ναι, αλλά 12 μόνο στο πρωτάθλημα», είπε γελώντας.