Ευχάριστα μαντάτα περιλάμβανε η σημερινή προπόνηση του Ολυμπιακού. Ο Πέδρο Μαρτίνς είδε τους Γκάρι Ροντρίγκες, Μαντί Καμαρά, Όλεγκ Ρέαμπτσουκ και Σωκράτη Παπασταθόπουλο να βγάζουν όλο το πρόγραμμα και να ανεβάζουν ρυθμούς, κάτι που σημαίνει ότι αναμένεται να είναι έτοιμοι για το εκτός έδρας ματς με την ΑΕΚ.

Ο Ροντρίγκες ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο, ο Καμαρά τις ενοχλήσεις στον αριστερό ώμο και ο Παπασταθόπουλος αυτές στο αριστερό γόνατο. Παράλληλα, το πρήξιμο στον αστράγαλο του Ρέαμπτσουκ δείχνει να υποχωρεί και ο Μολδαβός πιθανότατα θα είναι έτοιμος.

Την ίδια ώρα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα περιμένει να δει και τις επόμενες ημέρες σε τι κατάσταση θα βρεθούν οι Χένρι Ονιεκούρου και Πιέρ-Μαλόνγκ Κούντε.

Ο πρώτος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη γάμπα, ενώ ο δεύτερος έχει υποστεί διάστρεμμα στην ποδοκνημική. Αμφότεροι είναι αμφίβολοι, με τον Ονιεκούρου να έχει σαφώς περισσότερες πιθανότητες για να προλάβει.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Αντιπρόεδρος ΠΑΕ Καλαμάτας: «Με διαβεβαίωσαν ότι τον Νοέμβριο θα είμαστε σε κατάσταση να αγωνιστούμε στη έδρα μας»

Εκτός προπόνησης Μορόν, Καντεβέρε στον Άρη

Τσορμπατζόγλου: «Δεν πρόκειται να προχωρήσει σε απόκτηση παίκτη ο ΠΑΟΚ - Ο Κώστογλου είναι ένας ένας μικρός Ζίβκοβιτς»

Δεσύλλας: «Λείπουν 14 διεθνείς, αλλά ο Νίστρουπ έχει αρκετούς βασικούς για δουλειά»

Τσακίρης: «Προλαβαίνει την επιστροφή ο Ρότα, ερωτηματικό ο Στρακόσα - Δύσκολο να βρεθούν έξτρα εισιτήρια για Λονδίνο»

Τσανάκας: «Οι νέοι που έχουν ξεχωρίσει και αυτοί από τους οποίους περιμένει περισσότερα ο Ολυμπιακός»

Πρόεδρος της Επιτροπής Διοίκησης του Καυτανζογλείου: «Το γήπεδο είναι έτοιμο»

Η αφοσίωση στον Ολυμπιακό, ο αγαπημένος του παίκτης και ο Spiderman: Ο Αρμάντο Γκονζάλες… αποκαλύπτεται

Το κάλεσμα της ΑΕΚ στον κόσμο της: «Κάνε το δικό σου 90λεπτο»

Νίκολιτς: «Αδιανόητα ωραία η ατμόσφαιρα στη Ν. Φιλαδέλφεια» - Το περιστατικό με τη γιαγιά και το… καπνογόνο!