Γύρω στις πέντε με έξι αλλαγές αναμένεται να έχει ο Ολυμπιακός στο αυριανό παιχνίδι με τον Βόλο στο Καραϊσκάκη, για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, αντιλαμβανόμενος την κούραση που έχουν ορισμένοι παίκτες του, σκοπεύει να δώσει ανάσες σε ορισμένους από αυτούς και παράλληλα να δώσει νέες ευκαιρίες σε άλλους για να μπορέσουν να μπουν ξανά στο ροτέισον για τα επόμενα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Μπα, για παράδειγμα, θα παίξει αντί του Παπασταθόπουλου, ο Τικίνιο θα πάρει τη θέση του Ελ Αραμπί, ο Μπουχαλάκης θα αγωνιστεί αντί του Μαντί Καμαρά, ο Ρόνι Λόπες θα παίξει στα άκρα αντί του Ονιεκούρου και υπάρχει η λύση του Γκάρι Ροντρίγκες.

Επίσης, μπορεί να ξεκουραστεί ο Μασούρας ή ο Αγκιμπού και να παίξει ο Ρόνι Λόπες πίσω από τον Τικίνιο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Η βόλτα του Σεντένο στην Allwyn Arena (pics)

Δεσύλλας: «Σημαντικό ότι ο Νίστρουπ δούλεψε με παίκτες ''πρώτης γραμμής'' στη διακοπή»

Νέα χορηγία για τον Παναθηναϊκό - Η Allianz νέος Official Insurance Partner της ΠΑΕ

Παναθηναϊκός: Σε φουλ ρυθμούς ενόψει ντέρμπι ο Tαμπόρδα, ανέβασε «στροφές» ο Κοντούρης - Ενσωματώθηκε ο Τετέι

Τσορμπατζόγλου: «Αισιοδοξία στον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του Μιχαηλίδη - Το ερωτηματικό για τη διαχείριση στο ''10''»

Τσακίρης: «Δεν αλλάζει τις σταθερές του ο Νίκολιτς - Το μοναδικό ερωτηματικό για την 11άδα της ΑΕΚ»

Σταματέλος: «Προβληματισμός για την καταπόνηση του Φρόιλερ ενόψει ντέρμπι» - Τι συμβαίνει με τους άλλους διεθνείς

Επέστρεψε στη Φιλαδέλφεια ο Σεντένο: «Παραμένω ΑΕΚτζής, όνειρο που βρίσκομαι εδώ» - Τι είπε για το γκολ με τη Ρεάλ

Αθανασίου: «Χωρίς λογική & επιχειρήματα τα περί αθέμιτου ανταγωνισμού του Παναθηναϊκού- Φαβορί ο Ταμπορδα για 11άδα»

Άρης: Δύσκολα προλαβαίνει το ματς με τον Βόλο ο Γιαννιώτας