Stoiximan Super League

Νικολακόπουλος: «Λαλά και Όλεγκ θύμισαν Ομάρ και Τσιμίκα στα καλά τους»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του BwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος.

Τις πολύ καλές εμφανίσεις που έκαναν τα προηγούμενα χρόνια στον Ολυμπιακό ο Ομάρ Ελαμπντελαουί και ο Κώστας Τσιμίκας θύμισαν στο χθεσινό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε ο Κέβιν Λαλά και ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, όπως υπογράμμισε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Θα δούμε τον Ολυμπιακό και τον Φεβρουάριο και πάλι στο Europa League. Όσο περνούν τα χρόνια, είναι πιο δύσκολο το Champions League. Είναι, πάντως, καλό ότι ο Ολυμπιακός συμμετέχει σε αυτή τη διοργάνωση. Είναι νομίζω ότι στα τελευταία 16 χρόνια μόνο 2 φορές δεν έχει περάσει στο Europa League», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

Στη συνέχεια, στάθηκε στο σχέδιο του Πέδρο Μαρτίνς για να αντιμετωπίσει τους Τούρκους: «Ο Μαρτίνς είχε διακρίνει ότι η Φενέρ σε όλα τα ευρωπαϊκά παιχνίδια ήταν καλή στα πρώτα της ημίχρονα και στα δεύτερα έπεφτε. Όλα τα της τα γκολ τα είχε βάλει στο πρώτο μέρος και κανένα στο δεύτερο».

Και καταλήγοντας εκθείασε την χθεσινή εμφάνιση των δύο μπακ των Πειραιωτών, λέγοντας: «Χθες ο Λαλά και ο Ρέαμπτσιουκ θύμισαν Ομάρ και Τσιμίκα στα καλά τους. Ο Ρέαμπτσιουκ έκανε έξι σέντρες για γκολ και την Κυριακή έκανε ασίστ ο Λαλά και κέρδισε την ΑΕΚ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x