Η Ευρωλίγκα ανακοίνωσε τους διαιτητές για τον πέμπτο αγώνα των playoffs ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό που θα γίνει την Τετάρτη στο ΣΕΦ (21:30).

Την αναμέτρηση που θα κρίνει το τελευταίο εισιτήριο για το Final 4 του Βελιγραδίου θα διευθύνουν ο Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), ο Σρέτεν Ράντοβιτς (Κροατία) και ο Εμίλιο Πέρεθ (Ισπανία).

Ο Λαμόνικα είχε διευθύνει το δεύτερο ματς, στο οποίο η Μονακό είχε κερδίσει στο ΣΕΦ 96-72, όπως και στο Μονακό-Ολυμπιακός 92-72 της regular season. Ήταν επίσης στο Ολυμπιακός-Ζαλγκίρις 83-68.

Ο Ράντοβιτς ήταν στο 71-54 υπέρ του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ στο Game 1, αλλά και στη νίκη των Πειραιωτών επί της Εφές στο Φάληρο με 87-85.

Στο πρώτο ματς της σειράς (71-54) ήταν και ο Πέρεθ, ο οποίος είχε διευθύνει κι άλλες τρεις νίκες του Ολυμπιακού, με Μπάγερν εντός, 83-60 κι εκτός έδρας, 88-98, όπως και με Βιλερμπάν στη Γαλλία, 80-94.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ρεάλ Μαδρίτης-Χάποελ Τελ Αβίβ: Game 1 με ιδιαιτερότητες στην ισπανική πρωτεύουσα

Φουρνιέ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «H ατμόσφαιρα ήταν απίστευτη, περιμένω μία ακόμα μεγαλύτερη μάχη την Πέμπτη»

Σορτς στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6: «Έτσι πρέπει να παίζουμε για να προχωρήσουμε - Μας λείπει ο αρχηγός, είχαμε έξτρα κίνητρο»

Μαρτίνεθ: «Προσπαθήσαμε και είχαμε την σωστή νοοτροπία - Πρέπει να μείνουμε πιστοί στο παιχνίδι μας»

Τα highlights από το break του Παναθηναϊκού στη Βαλένθια

Σορτς: «Η άμυνα ήταν το κλειδί»

Τα highlights από την εντυπωσιακή νίκη του Ολυμπιακού στο Game 1 με τη Μονακό

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για τις νίκες Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού

Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια μετά από το Game 1: «Χαμηλά τα κεφάλια, το παιχνίδι της Πέμπτης θα είναι πολύ πιο δύσκολο»

«Συγκέντρωση, ενέργεια, τελευταία άμυνα, αλλά η σειρά τώρα αρχίζει»: Το σχόλιο Πετρίδη για το break στη Βαλένθια