Euroleague

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερη πίεση από τη Μονακό»

Ο Νίκος Ζέρβας αναφέρθηκε στο «βάρος» που έχει ο Ολυμπιακός πριν την καθοριστική μάχη με τη Μονακό για τα playoffs.

Η διαχείριση της πίεσης και η σκληράδα θα παίξουν κομβικό ρόλο στον πέμπτο και καθοριστικό αγώνα ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό την Τετάρτη στο ΣΕΦ όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Ζέρβας.

«Τα παιχνίδια αυτά τα παίρνει ο πιο σκληρός, αυτός που είναι πιο έτοιμος να αντέξει την πίεση. Ο Ολυμπιακός έχει περισσότερη πίεση. Θα μιλήσει η καρδιά και η ψυχή. Χρειάζεται προσοχή, γιατί η Μονακό έχει άγνοια κινδύνου και μπορεί να καλύψει εύκολα μεγάλες διαφορές. Πρέπει ο Ολυμπιακός να εξαργυρώσει ότι είναι καλύτερος ως ομάδα και το πλεονέκτημα έδρας», τόνισε.

Όσο για την ετοιμότητα του Χασάν Μάρτιν; «Νομίζω πως θα είναι στην αποστολή, αλλά θα δούμε στην πράξη κατά πόσο θα μπορεί να προσφέρει. Ένα κορμί ακόμη πάντως χρειάζεται», τόνισε προσθέτοντας πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται «… έναν καλό Ντόρσεϊ. Δεν είναι αυτός που πρέπει στη σειρά και κάνει κακές επιλογές».

Τέλος, για τους διαιτητές που ορίστηκαν είπε: «Μου κάνει εντύπωση πως ορίστηκε πάλι ο Λαμόνικα, που ήταν στο δεύτερο παιχνίδι. Είναι κάτι που δεν συνηθίζεται. Αν και δεν έπαιξε ρόλο η διαιτησία για να χάσει την τελευταία φορά στο ΣΕΦ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x